Veli Metin Türkoğlu: TARİHİN BATAKLIK ZEMİNİ

Veli Metin Türkoğlu: TARİHİN BATAKLIK ZEMİNİ
17 Mart 2021 - 20:12

TARİHİN BATAKLIK ZEMİNİ

   Küresel güçler, Batılıları diğerlerinden üstün bir medeniyet göstermek istemekte ve bu nedenle gerçek dünya tarihini (insanlık tarihini) saklamaktadırlar. Çünkü gerçek dünya (insanlık) tarihi dünya halklarını kardeşliğe teşvik etmektedir. Kardeşlik vurgusu yapan diğer bir etken de dinlerdir. Bu nedenle küresel güçler tarafından saklanan ikinci tarih, Hz. Âdem’den günümüze kadar süregelen dinler tarihidir.

   Aynı atadan türeyen insanoğlu ırklara, ırklar da devletlere bölünmüş. Devlet içerisindeki halk da siyaseten bölünerek, bireyden genele giden ve bütün dünyayı saran bir kaos oluşturulmuş. Örneğin; siyaseten bölünmelerin keskinleştiği bu günlerde kendi durumumuzu ele alalım…

   Etrafımız kuşatılmış ve silahlandırılmış olmasına rağmen bizler hâlâ siyasi tartışmalarla kendimizi yıpratıyoruz. Bunun nedeni gerçek tarihimizi bilmememiz… Atatürkçülük, din ya da Osmanlı dendiğinde içinden çıkılmaz tartışmalara giriyoruz ve bu tartışmalar bitmez bir kısır döngü içerisinde dönüp duruyor. Peki, bu tartışmalarda haklı olan taraf kim? Cevap, HİÇ BİRİ… Çünkü yakın tarihimizi bile gerçek şekliyle tam olarak bilmediğimiz için ayağımızın (iddialarımızın) bastığı zeminin altı boş. Tıpkı bir bataklık gibi… Nereye bassak batıp çıkıyoruz…

   İç tartışmalardan kurtulup dışarıya bakarsak durum gene aynı… Kim dostumuz, kim düşmanımız tam olarak bilemiyoruz. Araplarla Batılıların akraba olduklarını, Yunanlılarla Rusların akrabalık bağlarını, kurulduğu günden beri kendini üstün ırk, diğerlerini ise köle olarak gören Çin’in felsefesini ve İran Devleti’ni kuranların İngilizler olduğunu unuttuğumuz için, daha doğrusu gerçek dünya tarihini bilmediğimiz için tarihin bataklık zemininde batıp çıkmaya devam ediyoruz. Üzücü olan taraf ise hiç kimse küresel patronların çıkarları için savaştığının farkında değil.

   Günümüzde, gerçek dünya tarihi hakkında ciddi belgeler elde edilmiştir ve bu konuda uzmanlaşan birçok profesörümüz vardır. Gerçek dünya tarihini saklayan Batılı güçler olduğu için gerçek dünya tarihini yazmak bizlere düşen bir görevdir. Bu nedenle devletimizin bu profesörlere sahip çıkması ve acilen çalışmalara başlanması gereklidir. Dünyayı savaştan ve kaostan silahlar değil, sadece gerçek belgelere dayanarak yazılan bir dünya tarihi kurtarabilir. Yalanlarla dolu dünya tarihi aracılığıyla öldürülen kardeşlik duyguları, gerçek dünya tarihi aracılığıyla yeşertilmeden hiç kimse elindeki silahı bırakmayacaktır.

   Şunu da unutmamak gerekir; hiçbir siyasi görüş ya da strateji, ayağını gerçek dünya tarihinin sağlamlaştırdığı bir zemine basmadan başarılı olamayacaktır. Küresel güçleri ve stratejilerini başarıya ulaştıran yegâne kaynak, bildikleri ama herkesten sakladıkları gerçek dünya tarihi ve gerçek dinler tarihidir.

Ayrıntılar ve kaynakça:  http://velimetinturkoglu.com/Videolar/ 

V. Metin Türkoğlu
Mart 2021





 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum