4 GÜN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI UYGULANACAK

4 GÜN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI UYGULANACAK
12 Mayıs 2020 - 00:27

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “16-17-18 ve 19 Mayıs tarihlerinde yine sokağa çıkma sınırlandırılması uygulanacaktır.” diye bildirdi.

Erdoğan, salgın tehdidinin uzun bir süre devam edeceğini tedbirlerin devam edeceğini açıkladı. Salgın şartlarında hayatı biraz daha kolaylaştırmaya çalıştıklarını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tamamen eski günlere geri dönmüyor, sadece salgın şartlarında hayatımızı biraz daha kolaylaştırmaya çalışıyoruz.” dedi.

Ayrıca Erdoğan, “Hayatımızı uzunca bir süre salgın tehdidine karşı bizi koruyacak tedbirlere göre devam ettirmek mecburiyetindeyiz.” diye konuştu.

19 MAYIS DAHİL 4 GÜN SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI

Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklamasında, 4 gün sokağa çıkma yasağının uygulanacağı bilgisini verdi. Erdoğan, “16-17-18 ve 19 Mayıs tarihlerinde yine sokağa çıkma sınırlandırılması uygulanacaktır.” diye bildirdi.

Konuşmasını 65 yaş üzeri ve 20 yaş altı vatandaşlar için uygulanan kademeli sokağa çıkma uygulamaları ile sürdüren Erdoğan, “Yaşlılar, 17 Mayıs Pazar günü 11.00-15.00, 20 yaş altı da 20 Mayıs Çarşamba ve 22 Mayıs Cuma günlerinde sokağa çıkmayı sürdürecektir.” dedi.

Kaynak: Kırım Haber Ajansı - QHA

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum