Kitap Bağışlayın Işık Olun

Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı destekli, Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilecek olan Fotoğraf Kafe...

Kitap Bağışlayın Işık Olun
05 Şubat 2019 - 19:26

BAĞIŞLAYACAĞINIZ KİTAPLA IŞIK OLUN!

Türkiye Gençlik ve Spor Bakanlığı destekli, Gençlik Projeleri Destek Programı kapsamında Türkiye'de ilk defa gerçekleştirilecek olan Fotoğraf Kafe, kitap ve fotoğrafın buluşma noktası haline gelecek.
Manisa Fotoğraf Derneği tarafından Şubat ayında Uzunyol Caddesinde açılacak olan Fotoğraf Kafe' de, ücretsiz fotoğraf eğitimleri, okur yazar buluşmaları, müzik dinletileri ve kitap günleri ile her kesime hitap edecek.

Dünyada hızla büyüyen fotoğrafçılığa olan ilgiyi Türkiye'de de artırmayı hedefleyen birbirinden profesyonel ve amatör fotoğraflarla, kitapların buluşması Fotoğraf Kafe' de oluşturulacak olan kütüphane ile yüzlerce gencin dünyasını aydınlatacak.

"Okuduğunuz kitapları saklamak yerine bağış yapın. Raflarda kalmak yerine meraklı ellerde hayat bulsun. Bir çocuğun, bir gencin, bir kardeşimizin dünyası bağışlayacağınız kitap ile aydınlansın. Bağışlayacağınız kitaplarınızla ışık olun!"

Haber - Hasret Dilek DELİER

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum