Yağmur Bircan: Yılbaşı 

Yağmur Bircan: Yılbaşı 
31 Aralık 2020 - 19:36

Yılbaşı 

“2021 ‘ de mutluluk,sağlık ,başarı sizinle olsun . Tüm dileklerinizin gerçek olduğu bir yıl geçirmeniz dileğiyle ... Mutlu yıllar . “ 

31 Aralık tarihi de aslında her zamanki günler gibidir . Ama bu günü insanlar için özel kılan ve mutlu eden şey yeni bir yıla geçiyor olmamızdır . 31 Aralık saat 00.00’ dan sonra yeni bir yıla başlarız ve bu aynı zamanda bir çok yenilik demektir . Yeni umutlar ,hayaller ve isteklerle yeni bir başlangıca hazırlanırız . 

31 Aralıkla ,1 ocak tarihlerini bağlayan gece isteyenler sevdikleriyle toplanır ,yemekler yer ,birlikte güzel vakit geçirirler . Güzel dileklerle de yeni yıla girerler . 

2020 yılına da aslında mutlu ve heyecanlı bir şekilde girdik fakat dünya genelinde güzel bir sene geçirdiğimiz söylenemez . 

Seneye depremlerle başladık tam depremler bitti derken virüs ortaya çıktı arada yine büyük bir deprem yaşadık virüsle mücadele de hala devam ediyor . 

Çok karmaşık ve kötü bir seneydi umarım 2021 bize güzel şeylerle gelir . 

Senenin sonunda bütün seneyi  gözden geçiririz . Neler yapmışım , neler kazanmış veya kaybetmişim diye bakarız ve bir sonraki sene için yeni kararlar alırız . Benimde bu olaylarla dolu senede kazandığım en güzel şey arkadaşlarım oldu . Sizinde ne kadar kötü bir senede olsa içinde  güzel anılarınız da vardır elbette . 2021 de çok güzel şeyler yaşamanız dileğiyle

Yağmur Bircan

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum