Veli Metin Türkoğlu: TAPINAKÇILARIN KURGUSU GERÇEKLEŞİYOR… ABD DAĞILACAK

Veli Metin Türkoğlu: TAPINAKÇILARIN KURGUSU GERÇEKLEŞİYOR… ABD DAĞILACAK
20 Ocak 2021 - 00:09

TAPINAKÇILARIN KURGUSU GERÇEKLEŞİYOR… ABD DAĞILACAK

   Misyonerlerin dağıttığı 1980 basım tarihli “Gelmekte Olan DÜNYA HÜKÜMETİ – Tanrı’nın Krallığı” adlı kitapta “Mukaddes Kitap” ayetlerinin yorumu şeklinde açıklamalar yer almaktadır. Kitap, Danyal peygamberin Babil kralı Nabukadnezar’ın rüyasını yorumladığı bir hikâye ile başlıyor. 



Hikâye özetle şöyle:
İmparatorlukları temsil eden bir heykel var. Heykelin altın madeninden yapılmış olan kafası Bâbil Krallığı’nı temsil ediyor. Vücudunun gövde, kol ve bacak kısımlarını oluşturan gümüş, demir, bakır ve tunçtan yapılmış diğer kısımları ise günümüze kadar kurulan diğer imparatorlukları temsil ediyor. Bunların hepsi yıkılıyor ve geriye sadece çelik ve balçıktan (betondan) yapılmış olan ayakları (dizden aşağısı) kalıyor. Heykelin bu bölümü ABD’yi ve BM’yi temsil ediyor ve bu kısım da yıkıldıktan sonraTanrı krallığındaki Yeni Dünya Düzeni’nin kurulacağı” iddia ediliyor.




“Gelmekte Olan DÜNYA HÜKÜMETİ Tanrı’nın Krallığı“ “ adlı kitabın giriş sayfası. 

David Rockefeller, Yeni Dünya Düzeni için şöyle demişti:
   “Yakında küresel bir ekonomik kriz çıkacak (2008’de çıktı). Bu ekonomik kriz ulusları yola getirecek. Küresel kriz “Yeni Dünya Düzeni” için gerekli değişimi tetikleyecek. Küresel bir değişimin eşiğindeyiz. Beklentimiz, tam zamanında gelecek bir bunalımdır. Uluslar o zaman Yeni Dünya Düzeni’ni (Yeni Dünya Hükümeti’ni) mecburen kabul edeceklerdir. “Yeni Dünya Düzeni” çok yakında kurulacak. Tek sorun ulusların ikna ile mi yoksa zorla mı kabul edeceği…”

   Covid-19 salgını sonrası David Rockefeller’in bahsettiği “Yeni Dünya Düzeni”ni başlatacak olan büyük bunalım başlamıştır. Eğer tapınakçıların kurgusu son kıvamına gelmiş ise ABD yakın zamanda dağılacak demektir. Bu durum; ABD’deki kongre baskınının Trump ve Biden arasındaki çekişmeden kaynaklanmadığını, bu senaryonun çok önceden yazılarak bugün sahneye konduğunu göstermektedir.

EK BİLGİ: Evangelist inancın temel ilkelerine göre yazılmış olan “Gelmekte olan DÜNYA HÜKÜMETİ - Tanrı’nın Krallığı“ adlı kitap, İsaac Newton’ın yazdığı “Kutsal Kitap’ın Yorumu” adlı eser temel alınarak yazılmıştır.



     İsaac Newton’ın yazdığı “Kutsal Kitap’ın Yorumu” adlı eser, yazar Aytunç Altındal tarafından Türkçe olarak yayınlanmıştır.

Kaynak:


 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum