TÜRKÜN GÜCÜ. SONSUZ BİRLİK - Elturan Musayev

TÜRKÜN GÜCÜ. SONSUZ BİRLİK - Elturan Musayev
15 Kasım 2020 - 12:30

Türklerin gücü ve politikası büyüdükçe, nüfuzu artıkça "süper güç" olarak nitelendirilen devletler de onu kabul etmeye başladı. Birçoğumuz 10 Kasım'da Karabağ'da varılan mutabakat neticesinde Rus ordusunun bölgeye gelişinden endişe duysak da bunun Türk aklının ileri görüşlü bir politikası olduğunu biliyorsunuz, şimdi detaylı olarak anlatacağım.

  1. Joe Biden'in ABD Başkanı olarak seçilmesi ve seçilmeden önce Putin karşıtı olarak tanınması Rusya'yı bölme tehdidi Putin'i Erdoğan'ın kollarına attı. Erdoğan fikirlerini bundan böyle Putin'e kabul ettirecek.  Aksi olamaz. Çünkü dünya Rusya'ya karşı giderek daha fazla birleşiyor.
  2. Rusya'nın gücünün tükendiği bir zamanda Abhazya ve Ukrayna'nın sorunlarının artacağını ve Rus askeri devletinin imajının bozulacağını ve Moskova'nın bir felakete sürükleneceğini fark etti. Karabağ'da askeri bir konvoyla yaptığı performans "Henüz ölmedim" şarkısından başka bir şey değil. Kurtarılan topraklarda o konvoydaki yüzlerce aracı Türk Sihleri ​​ile 44 gün boyunca imha ettik ve Rus askeri sanayisini toprağa gömdük.

Dolayısıyla o ordu bizim için bir şey ifade etmiyor, bugün Türkiye ile Azerbaycan'ın kardeşliği Büyük Turan Ordusu haline geliyor.

Askeri sanayimiz 5. ve 6. nesil silahlar yaratıyor ama Rus ordusunun elindeki silahlar 3. nesil silahlardır.

  1. Ermeni diasporasından milyonlarca dolar rüşvet alan Rus hükümet yetkilileri, Ermeni kamuoyunu bu konuda ikna etmeye çalışıyor ki, biz buradayız. Biz sizi koruyacağız. Bu anlaşma, eski Türklerin düşmanı geri çekiliyormuş gibi tuzağa düşürme taktiğidir. Ve düşman tuzağa düştü. Tıpkı Mete Khan'ın Çin ordusunu ormana götürmesi gibi. Ok atmadan kendi topraklarında esir alındı. Büyük atalarımızın yolu budur. Savaş başladığında hilal şeklinde bir karşı saldırı başlattığımız en başından beri belliydi.
  2. Birçoğumuz vatandaşlarımızın kurtarılmış topraklara BMT Mülteci Komitesi gözetiminde geri dönmesinden de endişe duyuyorduk. BMT ile ülkemize gidecek miyiz ???

Aslında bu çok önemli bir adımdır. Uluslararası hukuka nasıl uyduğumuzu gösterecek, TÜRK-AZERBAYCAN FUARINI TÜM DÜNYAYA göstereceğiz.

Bu dünyada manşet olacak iş için bir de BMT var. Zaten BMT'nin uygulayamayacağı kararları uyguluyorduk. Şimdi göçkünlerin dönüşünü izlemeye devam edeceğiz. DÜNYA BİZİ TAKİP EDECEK, GÜCÜMÜZÜ GÜÇLENDİRECEK.

  1. Son günlerde tartışma konusu haline gelen Rus barış güçlerine liderlik edecek kişi ise General Rustam Muradov olmasıdır. Bak, bu Rus devletinden bir mesajdır. Rüstem Muradov Dağıstan Tabasaran Türkü olmasına rağmen, Müslüman bir Türk katili ve kanlı bir savaş suçlusudur. Rus-Çeçen savaşlarına katılanlardan biri olarak Çeçen halkının acımasızca imha edilmesini emretti ve vahşice binlerce sivilin acımasızca öldürülmesine katıldı. Ukrayna'nın Donbass bölgesinin işgali, Kırım'ın işgali, Suriye'de özgür Suriye ordusuna ve sivillere yönelik tüm kanlı olaylar da işin içinde olduğu için ona Rusya'nın kahramanı seçildi. Tanıdığınız adam Türk-Müslüman düşmanıdır. Rusya, en güçlü generalin geldiğini açıklamak istiyor. Not: Köyümüzden bir çoban da oradaydı. Mehmetçik oradaysa yüz general gelirse ne yazar. KARABAKH BİZİMDİR VE BİZİM OLACAK
  2. Bu anlaşma ile Gazah bölgesinin işgal altındaki köyleri de kurtarıldı. Ve nihayet Nahçıvan'a giden yol açılıyor. Bunlar çok önemli başarılardır..
  3. Lâçin, Kelbecer ve Ağdam semtlerinin sakin, silahsız, kavgasız dönüşü de bu başarının bir parçasıdır.

İYİKİ VARSIN TÜRKİYEM

ASASMEDYA - Haberler

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum