Türkmen sanatçı Mustafa Samir (Parlakyıldız) Irak'taki ses yarışması finaline damgasını vurdu

Türkmen sanatçı Mustafa Samir (Parlakyıldız) Irak'taki ses yarışması finaline damgasını vurdu
04 Nisan 2021 - 13:52

Türkmen genç sanatçı Mustafa Samir Parlakyıldız Irak idol ses yarışması finaline damgasını vurdu. Türkçe ve Türkmen manileri ile Arap seyircisinin kalbinde taht kuran ve birinciliği kazanmasına kesin gözüyle bakılan Türkmen sanatçı, “Türkmen sanatını böyle önemli mahfillere temsil etmek ve finale taşımak gurur vercidir.” ifadelerini kullandı.

Türkmen genç sanatçı Mustafa Samir Parlakyıldız Irak’ta Arapça yayın yapan Ortadoğu Medya grubu tarafından organize edilen, genç sanatçıları seçen ses yarışması finaline damgasını vurdu. Parlakyıldız, güçlü sesiyle seslendirdiği Türkçe ve Türkmen manileri ile Arap seyircisinin kalbinde taht kurdu. Programın bu haftaki bölümünde, muhteşem performansıyla Türkmen sanatçı seyircilerin oyu ile finale çıktı. Yoğun destek alan Türkmen sanatçının birinciliği kazanmasına kesin gözle bakılıyor.

PARLAKYILDIZ: GURUR VERİCİ

Konuyla ilgili sosyal medya özel hesabında açıklamalarda bulunan Parlakyıldız, SMS ile kendisini finale taşıyan herkese teşekkür ederek, “Türkmen sanatını böyle önemli mahfillere temsil etmek ve finale taşımak gurur vercidir.” dedi.


Kırım Haber Ajansı - QHA

Ayyıldız Huri Kaptan
03 Nisan 2021, 12:02

​​​​​

 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum