Türkmen lider Erşat Salihi'den terör gruplarına "Bozkurtlu" cevap!

Türkmen lider Erşat Salihi'den terör gruplarına "Bozkurtlu" cevap!
21 Ocak 2021 - 22:26 - Güncelleme: 21 Ocak 2021 - 22:29

Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Erşat Salihi, “Bozkurt İşareti” yaptığı için kendisine saldıran terör gruplarına cevap olarak Twitter profil fotoğrafını değiştirdi. Salihi, mesajındaki kararlılığı yineleyerek, “Bundan sonra selamımız, Türklüğün sembolü Bozkurt ile olacaktır.” dedi.

Irak Türkmen Cephesi (ITC) Başkanı Erşat Salihi, “Bozkurt İşareti” yaptığı gerekçesi ile kendisine saldıran terör gruplarına cevap niteliğinde bir hamlede bulundu. Salihi, 18 Ocak 2020’de Türkmen yurdu Kerkük’te, IŞİD ve PKK terör örgütlerine karşı nöbette olan Türkmen askerlerini ziyareti sırasında bozkurt işaretinin yer aldığı fotoğrafını Twitter profil fotoğrafı yaptı.,

TÜRKMEN LİDERN SALİHİ’DEN TERÖR GRUPLARINA SERT YANIT

Türkmen lider Salihi, bozkurt işareti yaptığı fotoğrafını 19 Ocak’ta resmi Twitter hesabının profil fotoğrafı yaparak verdiği net mesajın ardından konuyla ilgili açıklamasında da geri durmayacağının altını çizdi.

Salihi, “Bozkurt, ‘Ben Türk’üm’ demenin şekillenmiş hâlidir. Kimseden çekinmeden, kimselere aldırış etmeden bu işareti yapmaya devam edeceğiz. Bundan sonra selamımız, Türklüğün sembolü Bozkurt ile olacaktır.” ifadelerine vurgu yaptı.

Qırım Haber Ajansı

Ayyıldız Huri Kaptan
21 Ocak 2021, 13:45


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum