TÜRK OCAKLARI MANİSA ŞEHZADELER ŞUBESİ OLAĞAN KONGRESİNİ YAPTI

TÜRK OCAKLARI MANİSA ŞEHZADELER ŞUBESİ OLAĞAN KONGRESİNİ YAPTI
19 Şubat 2020 - 20:11 - Güncelleme: 19 Şubat 2020 - 20:24

TÜRK OCAKLARI MANİSA ŞEHZADELER ŞUBESİ OLAĞAN KONGRESİNİ YAPTI

Türk Ocakları Manisa Şehzadeler Şubesi 16 Şubat 2020 Pazar günü olağan kongresini dernek binasında gerçekleştirdi.

Kongreye, daha önce Manisa Türk Ocakları başkanlığı yapan Prof. Dr. Süleyman Sami İlker, Şehzadeler şubesi kurucu başkanı Sıddık Şenel ve dernek üyeleri katıldı.

Ebedi aleme intikal eden Atatürk ve Türk büyükleri için saygı duruşu ve İstiklâl Marşı’mızın söylenmesiyle başlayan kongrede, divan başkanı seçimi ve kurulunun oluşturulmasından sonra Türk Ocakları Şehzadeler Şubesi başkanı Ferhat Berber, faaliyet raporunu okudu, ardından denetleme kurulu raporları genel kurula sunuldu. Her iki raporun da ibrasından sonra yeni dernek organlarının seçimine geçildi.

Yapılan seçimler sonunda yönetim kurulu asıl üyeliklerine; Zafer Atar, Muhammed Şen, Hüseyin Tunçay, Orhan Haşim Elmalı, Yaşar Polat, Erhan Doğan ve Eren Dağıstanlı, denetleme kurulu asıl üyeliklerine; Oğuz Aydeniz, Emin Kırkıl, Sadık Doğan, genel merkez delegeliklerine; Zafer Atar ile Ferhat Berber seçildiler.

Dilek ve temenniler bölümünde söz alan Zafer Atar, kongreye katılanlara teşekkür ederek, Türk Ocakları Şehzadeler Şubesinin faaliyetlerini daha ileri bir noktaya taşıyacaklarını  ve Türk milletine hizmete devam edeceklerini söyledi.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum