Tüm Türkiye İstiklal Marşı okudu!

Tüm Türkiye İstiklal Marşı okudu!
11 Ocak 2021 - 11:08

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un çağrısı üzerine, Milli Eğitim Bakanlığına (MEB) bağlı tüm okullarda, bayrak töreni gerçekleştirildi. Okullarda bulunan çalışanlar ve idari kadrolar, bahçeye çıkarak İstiklal Marşı’nı okudu. Ayrıca birçok öğrenci, bulunduğu yerden etkinliğe katılım sağladı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un “11 Ocak Pazartesi saat 10.00’da tüm okullarımızın bahçesinde bayrak töreni yapılacak ve İstiklal Marşımız okunacak. Eş zamanlı olarak TRT EBA İlkokul, Ortaokul, Lise kanallarımızda saat 10.00’da İstiklal Marşımız yayımlanacak.” çağrısı sonrası, tüm okullarda bayrak töreni gerçekleştirildi. Törene, aileler ve öğrenciler bulundukları yerlerden katılım sağladı.

BAKAN SELÇUK’TAN BAYRAK TÖRENİ SONRASI AÇIKLAMA

Milli Eğitim Bakanı Selçuk, törenin ardından konu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Selçuk, İstiklal Marşı ile bir farkındalık oluşturdukların belirterek, “Çocuklarımız ile her pazartesi EBA’da okuyoruz. Yüz yüze okuma konusunda bir kısıtımız var tabi. İstiklal Marşı’mızı yüz yüze birlikte okuyalım istedik. On binlerce okulda İstiklal Marşı’mız okundu az önce. Esnaflarımız, çalışanlarımız bu marşa eşlik ettiler. Bu faaliyet ile İstiklal Marşı’mızın okunuşu ile ilgili öğretmenlerimizde ve öğrencilerimizde farklı bir farkındalığı oluşturduk.” dedi.

Qırım Haber Ajansı


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum