Şota Arveladze, Özbekistan'da bir kez daha yılın en iyi teknik direktörü seçildi!

Şota Arveladze, Özbekistan'da bir kez daha yılın en iyi teknik direktörü seçildi!
29 Aralık 2020 - 19:45 - Güncelleme: 29 Aralık 2020 - 19:50

Özbekistan Süper Ligi takımlarından FK Pahtakor, Taşkent’e 2020 sezonunda 2 kupa kazandıran Gürcü Teknik direktör Şota Arveladze, ligin en iyi teknik direktörü seçildi. Şota, ikinci kez Özbekistan Süper Ligi’nin en iyi teknik direktörü seçilmiş oldu.

Gürcü Teknik direktör Şota Arveladze, teknik direktörlük hayatına devam ettiği Özbekistan’da tekrar en iyi teknik direktör seçildi. Özbekistan Futbol Federasyonu ve Profesyonel Futbol Ligi’nin düzenlediği ankette, 2020 yılının en iyi futbolcuları ve teknik adamları belirlendi. Anket listesine göre, Özbekistan’ın en köklü kulübü olan FK Pahtakor takımına, 2020 sezonunda Süper Lig şampiyonluğunu ve Özbekistan Kupası’nı kazandıran Gürcü teknik adam Şota Arveladze, 26 Aralık’ta ikinci kez Süper Lig’in en iyi teknik adamı seçildi.

MAŞARİPOV, ÖZBEKİSTAN’IN EN İYİ FUTBOLCUSU SEÇİLDİ

Pakhtakor’da oynayan Celaleddin Maşaripov’a da ligin en iyi futbolcusu ödülü verildi.

LİGİN EN ÇOK GOL ATANI ÇERAN OLDU

Pakhtakor’un forvet oyuncusu Dragan Çeran ise 20 golle Özbekistan Süper Ligi’nde en çok gol atan futbolcu oldu.

ŞOTA’DAN PAKHTAKOR’A VEDA

Teknik adamlık kariyerinde daha önce Kayserispor, Kasımpaşa, Trabzonspor ve Maccabi Tel Aviv’i çalıştıran Şota Arveladze, 2017’nin Haziran ayında Pakhtakor’un başına geçmişti. Şota, 3 yıllık Pakhtakor serüveninde, 2 defa lig, 3 defa Özbek kupası olmak üzere toplamda 5 kupa kazandı. Sosyal medya hesabından, 22 Aralık 2020’de veda mesajı yayımlayan Gürcü teknik direktör Şota’nın, Pakhtakor ile sözleşmesi 31 Aralık’ta sona erecek.

Kırım Haber Ajansı
https://qha.com.tr

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum