Simpsonlar yine bildi!

Simpsonlar yine bildi!
07 Ocak 2021 - 12:12

Gelecekte yaşanacak olayları tahmin etmesiyle bilinen ABD yapımı Simpsonlar dizisi, bir kez daha gündeme oturdu. Çizgi dizi Simpsons’ın hayranları, dizinin ABD’de yaşanan olayları da bildiğini aktardı.

Yakın gelecekteki olayları tahmin etmesiyle gündeme damgasını vuran Simpsonlar dizisinin bir kez daha tahmini doğru çıktı. 1989’dan beri yayında olan Simpsons, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını da dahil olmak üzere bir dizi ürkütücü tahmin yaptı. Son olarak, dizinin bir bölümünde 20 Ocak 2021’de Homer Simpson adlı karakterin, bir evin çatısında elinde silahla beklediği hali dikkatleri çekti. 20 Ocak 2021 tarihinin önemli yanı ise Trump’ın başkanlığı Joe Biden’a teslim edeceği gün

Ayrıca Kongre binasına giren, üstü çıplak, kafasında bir miğfer olan göstericinin görüntüsü ile yine Sipmsonlar’da üzerinde “Vali” yazan bir kuşak taşıyan miğferli adamın yan yana görüntüsü, sosyal medyada en çok paylaşılan görseller arasına girdi.

Sosyal medyada gündeme oturab bir diğer görsel ise Kongre binasına giren yağmacılardan kürsü çalan adamın fotoğrafı ile Homer Sipmson’ın heykel çaldığı sahneden bir kare oldu.

Dizinin 19 Mart 2000 tarihinde yayınlanan bölümde, Trump’tan ‘ABD eski Başkanı’ olarak bahsedilmişti. Trump bu bölümün yayınlanmasından yıllar sonra 2016’da ABD Başkanı seçildi ve göreve başladı.

Qırım Haber Ajansı


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum