SESSİZ ŞEYTANLAR VEYA KARARSIZLIK ÖLDÜRÜR - Elturan Musayev

SESSİZ ŞEYTANLAR VEYA KARARSIZLIK ÖLDÜRÜR - Elturan Musayev
05 Eylül 2020 - 17:25
Bir işin başında bir karar vermelisiniz, ne yapacağınıza ve en mantıklı şekilde nasıl yapacağınıza karar vermelisiniz. Zamanla bu karar ya sizin kurtuluşunuz ya da kabusunuz olur.
Sözüm bugün Ramiz Mehdiyev ve yandaşlarını yüksek sesle kınayan "muhalefet" parti liderlerinedir. Milli ihanet akademisine çevrilen, ilmimizin merkez noktasında kararlaşmış bu zatlar bir zamanlar haklımızı milli manevi ve maddi açıdan köleleştirmeğe başladığı zaman Halk Harekatında önemli rol alan milli liderlerimiz nedense bu kocaman rüşvet aracının karşısında aciz durumda kalmışlardı. Yıllardır sustular. Paraya satıldılar. 

Böylece milli mücadeleyi paraya ve mülke dönüştürdüler ve keyif aldılar.Ulusumuz tam anlamıyla yoksullukla mücadele ediyorken, sizlerin çocuklarınız Avrupa ve Amerika'da okuyorlardı. Sizlerse milletin kaderiyle oynayarak senaryoya uygun şekilde demokrasiyi taklit ediyordunuz. Karşılığında ise, sadece "köpek parası" alıyordunuz.

Bugün hainlerin ifşa edildiği, gerçek ve yalanların ortaya çıktığı bir zamanda, sizler "yetim ördek yavrusu" gibi ortada kaldınız. Geçmişte çalınan paralardan size pay verenler bugün sizi hedef tahtasına koydu. Gerçekten bu millete yaptıklarınız için utanç duyuyor musunuz?

Her seçimde "boykot ediyoruz" diyerek kim olduğunuzu sakladınız, bugün kimin kim olduğu ise artık bellidir.
Arzularınıza teslim oldunuz, imanınızı ve söz verdiğiniz bu zavallı milleti sattınız.

Özel muhafızlar ve özel arabalarla lüks bir hayat yaşarken, "bu günün bir de yarını var" diye hiç düşündünüz mü?
Halkın servetlerinin gasp edilmesinde, rüşvetle insanların yozlaştırılmasında, manevi değerlerimizin mahvedilmesinde sizlerin özel "hizmetleriniz" oldu... 

Hırsızlık, yağma, rüşvet gibi olayları görmezden gelmek, sizi bu ihanetin bir parçası yapar. Suçunuz büyük. beyler! Tam 30 yıl kadar.

Bu dünyanın bir de diğer dünyası var. Bu dünyada yemin edebilirsin ama ahirette bu şansın olmayacak.
Zamanında atılan adımlar ve zamanında alınan kararlar sizi siz ederdi ama eğilip kararsız olduğunuzda her şeyin sonu hayal kırıklığı yaratıyor.

Belirsizlik hem zihinsel hem de fiziksel olarak öldürüyor... Adaletsizliğe sessiz kalan aptal şeytanlar bugün milletime liderlik edemezler. Sessiz kaldıkça, bu kabus büyüdü ve insanları uçuruma sürükledi. Yok, daha önce susmadım, hak sesimi çıkardım diyorsanız, bu size verilen rolün gereğidir demektir. Yoksa nasıl "liderlik" imajı yaratır ve bir "zarf" alırdınız? Bu ulusun önünde durduğunuz yeter. İnsanların yeni liderlere, yeni yüzlere, boyun eğmeyen kişiliklere ihtiyacı var.

Siz "boykot" kararlarınızda ısrar etmeğe devam edin. Sonra da Gürcü, Ukrayna ve Belarus halklarının oylarını koruma kararlılığı üzerine yorum yapın.

Görüyorsunuz, en büyük değişimler seçimlerde, ancak kararlı, ısrarcı tavırlarla oluyor. Ancak siz, her seferinde halkı azarlıyor ve "meydanlara kimse gitmiyor" diyerek kendinizi haklı çıkarıyorsunuz. Ancak gerçek lider suçu kendisinde arar, konuşmasına, sözlerine, yaptıklarına dikkat eder. "Kötü asker yoktur, kötü kumandan vardır". Bugünkü yaşam, bugünkü fakir ve umutsuz halk sizin eserinizdir, kimseye yüklenmeyin. Siz de onlar kadar suçlusunuz.

Atatürk'ün zamanında sahip olduğunuz imkanların hiçbiri yoktu, kuru ekmeğe muhtaç bir milleti dünyanın en mutlu milleti yaptı. Sadece bir cephede değil onlarca cephede de savaştı.

Sorun insanlarda değil. Usta demirden hem silah hem zincir yapar. Ama halkın demiri yok Polatları vardır ve onlar partneri olduğunuz ihanetlerin kurbanı oluyorlar... Bu halk aynı halk. Eskisi kadar gururlu, cesur ve yenilmez insanlardır. Ancak sizler o siz değilsiniz... 

Maalesef bugün parti üyeleriniz hem Turancıların, hem Farsçıların, hem de Rusçuların paylaşımları hakkında yorum yapıyorlar ve ne olacaklarına karar veremiyorlar. Çünkü kaplumbağa hızındaki hareketleriniz onları buna motive ediyor. Gerçekten çok acı bir manzaradır. Allah sizleri ıslah etsin.

Kaynak: https://asasmedya.info/news/authors/23283-sessiz-seytanlar-veya-kararsizlik-oldurur
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum