"Savaş bir ordu için imtihandır, bizi de bu imtihana Türk Silahlı Kuvvetleri hazırladı"

Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov, Azerbaycan ordusunun yüksek cesaret ve vatanseverlik göstermesinde Türk Silahlı Kuvvetlerinin büyük rolü olduğunu ifade etti. Bakan Hasanov, “Savaş bir ordu için imtihandır. Bizi de bu imtihana Türk Silahlı Kuvvetleri hazırladı.” dedi.

"Savaş bir ordu için imtihandır, bizi de bu imtihana Türk Silahlı Kuvvetleri hazırladı"
27 Haziran 2021 - 19:30

Azerbaycan Savunma Bakanı Zakir Hasanov, Azerbaycan ordusunun kuruluşunun 103. yıl dönümünde Türkiye’ye dair dikkat çekici açıklamalarda bulundu. Azerbaycan Silahlı Kuvvetler Günü dolayısıyla konuşan Bakan Hasanov, bütün dünyanın, Azerbaycan ordusunun Karabağ’daki başarısını yakından takip ettiğini dile getirerek, Azerbaycan ordusunun gösterdiği kabiliyet, cesaret ve vatanseverlikte Türkiye’nin büyük rolü olduğunu vurguladı. Bakan Hasanov, “Savaş bir ordu için imtihandır. Bizi de bu imtihana Türk Silahlı Kuvvetleri hazırladı” dedi.

T.C. Millî Savunma Bakanlığı on Twitter: "Azerbaycan Savunma Bakanlığında, Karabağ'da elde edilen zafer dolayısıyla tören düzenlendi. Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Azerbaycan Savunma Bakanı Org. Zakir Hasanov da Karabağ'da elde edilen

Bakan Hasanov, Şuşa beyannamesi ile iki ordu arasında yüksek seviyede entegrasyonunun sağlanacağını ifade etti. Hasanov, edindikleri tecrübeleri dost ülkelerle paylaşmaya hazır olduklarını da dile getirdi.

https://qha.com.tr/haberler/
Ayyıldız Huri Kaptan

27 Haziran 2021, 15:31

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum