Öğretmenlere koronavirüs aşısı uygulanmasına başlandı

Çorum’da koronavirüs aşısının ilk dozunu yaptıran Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmenlerin sağlık kuruluşlarında aşılarını yaptırabileceklerini duyurdu.

Öğretmenlere koronavirüs aşısı uygulanmasına başlandı
24 Şubat 2021 - 15:22

Koronavirüs tedbirleri kapsamında okulların 1 Mart 2021 tarihinde yüz yüze eğitime geçmesi nedeniyle öğretmenler için aşılama süreci başladı. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, bugün Çorum’da öğretmenlere uygulanan aşı programına katılarak, öğretmenlerin sağlık kuruluşlarında aşılarını yaptırabileceklerini açıkladı. 

Kovid-19 aşısının ilk dozunu olan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, öğretmenlerin sağlık kuruluşlarında aşılarını yaptırabileceklerini bildirdi.

Öte yandan Bakan Selçuk, burada koronavirüs aşısının ilk dozunu yaptırdı.

“LİSTE GÇEN HAFTA İLETİLDİ”

Sağlık Bakanlığının aşı tedariki ile ilgili planlama yaptığına dikkat çeken Selçuk, şöyle konuştu:

“Biz kendilerine 1 milyon 259 bin okul çalışanımızın listesini geçtiğimiz haftalarda iletmiştik. Tüm vatandaşlarımız gibi e-nabızda ya da 2023’e kısa mesaj göndererek kendilerine nasıl sıra geldiği konusunda bilgi alabilirler. Daha sonra da yine istedikleri şekilde randevu sistemi oluşuyor ve oraya bağlı olarak aşılarının ilk dozunu yaptırabilecekler. İkinci doz için de aynı şekilde bir uygulama söz konusu olacak.”

https://qha.com.tr/haberler/
Ozan Barış Erim

24 Şubat 2021, 10:51

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum