Netflix'te skandallar bitmiyor! - Şimdi de 'Bölünmüş Türkiye' haritası!

Netflix'te skandallar bitmiyor! - Şimdi de 'Bölünmüş Türkiye' haritası!
18 Nisan 2020 - 14:59 - Güncelleme: 18 Nisan 2020 - 15:03

La Casa De Papel’de ‘İstanbul’ beklenirken ‘işkenceci Türk Osman’ çıktı! ​

Dizinin Türkiye'deki hayranları uzun süredir dizide 'İstanbul' adında bir karakter görmeyi beklerken 'Osman' adında işkenceci bir Türkle karşılaşınca tepki gösterdi. Netflix daha önce de Türkiye ve Türkleri kötü karakterlerde oynattığı yapımlarıyla tepki çekmişti. 

Netflix’in fenomen dizisi La Casa De Papel’in 4. sezonu geçtiğimiz hafta, tüm dünyada aynı anda yayınlandı.

Dizinin Türkiye’deki hayranları uzun süredir dizide ‘İstanbul’ adında bir karakter görmeyi beklerken ‘Osman’ adında işkenceci bir Türkle karşılaşınca tepki gösterdi. Netflix daha önce de Türkiye ve Türkleri kötü karakterlerde oynattığı yapımlarıyla tepki çekmişti.

‘Osman’ı canlandıran Oğulcan Güzeller konu hakkında, “Halkların birbirini eskisi gibi yalnızca sinema perdesi yahut televizyonda gördüğü ve servis edileni sorgulayamadığı bir çağda yaşamıyoruz. İnsanlar tanınmış kişileri nerede ve nereli olduğuna bakmaksızın kişisel hesaplarından saat saat takip edebilirken eğlence sektörüne dahil bir popüler kültür işinin bir ülkenin imajını zedeleyebilecek kudrette olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca ben oynadığım karakterin işkenceci olmasının sebebinin Türk olması olduğunu da düşünmüyorum” ifadelerini kullandı.

Kaynak: https://asasmedya.info/

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum