LÜTFULLAH KALELİ: DÜŞTE GÖR

LÜTFULLAH KALELİ: DÜŞTE GÖR
18 Ocak 2021 - 18:55

Atalarımız “Düşte gör” demişlerdir. Bu deyiş boşuna denmemiştir. Bilerek deneyerek  denmiştir. Özellikle, parası –itibarı- gücü olanlar bu deyişi asla unutmamalıdır. Türkiye’de siyasetle uğraşanlara Trump ‘ın akıbeti ders olmalıdır.

Daha birkaç ay öncesine kadar dudaklarından çıkacak iki laf için dünyanın yarısı onun ağzına bakıyordu. Dünyada en ciddiye alınan adamdı . Sanal dünyada faaliyet gösteren iki buçuk şirket küresel güçlerin üflemesi ile adamın sesini kısıverdiler.

                Devletler istihbarat örgütlerini neden kurarlar, sanal şirketler istihbarat örgütleri gibi çalışıyor, Bazı güçler tarafından silah olarak kullanılıyorlar. Hem de ölümcül silahların en ciddisi.

                ABD’nin  Biden’i (bidonu) ne demişti aylar öncesinden,” Erdoğan’ı seçimlerle indireceğiz” Fakat yenine kimi atayacaklarını dememiş ucunu açık bırakmıştı.  Kıpırdamaya başlayanların sayısı artıyor. Sanki beni atasınlar kabilinden. Seçimlerde yüce Türk  ulusu kimi seçerse seçsin benim için fark etmez.

                Ancak dışarıdan müdahale edilmesi  olasılığı bile , benim tüylerimi diken ,diken etmeye yeterde artar bile. Ben Orhan Şaik Gökyay gibi düşünenlerdenim. Beynim-ruhum bedenim fikirlerim işgale gelmez. Dış telkinlere kapalıdır. İşimiz- Aşımız kimseden sorulmaz diyenlerdenim.

                Dış müdahalelere karşı  yüce Türk ulusunun dilde fikirde işte birlik ilkesine sımsıkı sarılacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın! Özellikle düşmanlarımızın bil hassa içimizdeki düşmanlarımızın şüphesi olmasın.

                ABD’nin son seçim sürecinde yaşadıkları- devlet aklını oluşturanlara- karar alıcılarımıza ders niteliğinde olacak şeyler. Siyasetçilerimizin her biri TRUMP UN akıbetini iyi takip etmeli sanal şirketlerin maskarası olmaya itiraz etmelidirler. Yabancı sanal şirketler sıkı takibe ve kontrole alınmalı ağır yaptırımlar içeren kanunlar derhal oy birliği ile çıkarılmalıdır.

                Yetmez! Yabancı sanal şirketlerin yerine geçecek şirketler kurulup, kollanmalıdır. Düşmanın yapacağı psikolojik harekatları durduracak yapıda olmalı, kümesi tilkiye emanet eden anlayış hızla terk edilmelidir.

                Gereken teknik alt yapı, hızla hazırlanmalı, faaliyete geçirilmelidir. Şimdi bile; Ermeniler-Ermenistan –PKK ve benzeri düşmanlara karşı tepki veren paylaşımlar kaldırılmakta , hesap sahipleri cezalandırılmaktadır.

                Yabancı şirketlerin, ülkemizden topladıkları veri tabanları yurt dışında depolanmakta, ülkem aleyhine kullanılma olasılığı her geçen gün artmaktadır. Bir süre sonra devlet yapılarına müdahale edeceklerini sanmaktayım. Öyle ise ! haydın iş başına! vakit yatma! Oyalanma zamanı değildir! Elimizi çok ,ama çok çabuk tutmalıyız.

Ne mutlu; kıssadan hisse çıkaranlara . Yabancı sanal şirketlerin tüm yönleriyle ülkem için –devletim için ciddi tehditler oluşturduğunu söyleye bilirim. Benim insanımın verileri asla ticaret metaı olmamalıdır. Devletimiz derhal kısa orta ve uzun vadede önlem almalıdır.  WhatsApp’ ın yeni dayatmaları  gözümüzü açmalıdır.

ABD kongre binasının hali, askerlerin orada oluşturdukları manzara, bizlere ders olmalıdır. Üç kişi kongre binasına girince, darbe oluyor girenler terörist kabul ediliyor, Başkanın azli gündemde. Ya bizim meclisimiz bombalayanlar! ABD  de misafir ediliyorlar AB ülkelerinde onur konuğudurlar.

Maksat hasıl oldu; örtülü ve açık ifadeler umarım yerini bulur. Oyalanmanın alemi yok.

Görklü Çalabımızın görkemli selamları ; yurdumu milletimi özünden çok sevenlere- bağımsızlığımızı korumak için her şeyi yapanlara – devletimin ve ulusumun hizmetinde olanlara olsun vesselam.

ASASMEDYA - Haberler

asasmedya.info

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum