KİTAP AĞACI, MANİSA KİTAP FUARI'NDA

Manisa Kitap Ağacı Topluluğu, Manisalı yazarlar Engin Topuz, Orhan Haşim Elmalı, Ümit Rona ve Nalan Everek ile Manisa Kitap Fuarı’nda buluştu.

KİTAP AĞACI, MANİSA KİTAP FUARI'NDA
29 Eylül 2019 - 19:57

Geçtiğimiz yıl Ekim ayında kurulan Manisa Kitap Ağacı topluluğu birinci yıl dönümünü kutlamaya hazırlanıyor. Manisa Kitap Fuarı’nı ziyaret ederek Manisalı yazarlar ile buluşan Manisa Kitap Ağacı Topluluğu’nun Temsilcisi Banu Yılmaz: “Kitap Ağacı Topluluğu Türkiye çapında olan bir harekettir. 2013 yılında Ankara’da kuruldu. Biz Manisa Kitap Ağacı olarak 2018 yılının Ekim ayında faaliyete başladık. Önümüzdeki ay birinci yıl dönümümüzü kutlamaya hazırlanıyoruz. Her geçen gün aramıza yeni arkadaşlarımız katılıyor ve bu durum bizi çok memnun ediyor. Biz her ay bir kitap belirliyoruz. Belirlediğimiz kitabı okuyup ayın sonunda buluşuyoruz ve kitap hakkında sohbet ediyoruz. Yaz ayları haricinde yılın 8 ayı bu etkinliğimizi devam ettiriyoruz” diye konuştu. ‘SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN OLUŞTURULMUŞ BİR HAREKET’ Manisa Kitap Ağacı Topluluğu olarak birçok etkinlik düzenlediklerini belirten topluluk üyesi Mustafa Coşkun: “Bu yılın 8 kitabını belirledik. Ama bir ay içinde iki kitap okuduğumuz da oluyor. Yazarlı etkinliklerimiz de oluyor. Manisalı yazarlarımız ya da Türkiye’nin diğer illerinde bulunan yazarlarımızla birlikte etkinlik gerçekleştiriyoruz. Topluluk olarak hem Manisa’da hem de İzmir’de kitap fuarlarına katılıyoruz. İzmir Kitap Ağacı Topluluğu ile de ortak etkinliklerimiz oluyor. Kitap Ağacı tamamen sosyal medya üzerinden kitap okumak isteyen insanların oluşturduğu bir topluluk” ifadeleri kullandı.

Kaynak: Manisahaberleri.com https://www.manisahaberleri.com/kultur-sanat/kitap-agaci-manisa-kitap-fuari-nda-h104242.html

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum