KARABAKH HER YERDE - Elturan Musayev

KARABAKH HER YERDE - Elturan Musayev
24 Ekim 2020 - 14:59

Not: Kendilerine Kara kalpli bir lider arayan

Kötü kalpli komik köleler. Onlar istedikleri pislikleri taahhüt edebilirler.

Tüm sosyal ağlarda nefret besleyen Ermeniler, Batı emperyalizmine saldırıp bize her taraftan saldırmalarına rağmen, vatanımızın gayretli oğulları ve kızları karşı saldırı ile dağıtıyorlar. Türk kardeşlerimizin buna büyük destekleri ve katkıları var. Bir Türkün acısı tüm Türklerin acısıdır. Bunu hem savaş alanında hem de internette gördük. Gurur duyduk. Ayrıca bir gece bebeklerimiz tatlı rüyalar görürken, Gence'yi sivillerimize hain bir roket saldırısı sırasında gördük. Bir kardeşin hem iyi hem de kötü bir gün geçirmesi gerektiği konusunda tüm dünya halklarına büyük bir örnek oluşturduk. Başkanımızın da belirttiği gibi KARDEŞLİĞİMİZ TÜM ZOR TESTLERİ GEÇMİŞTİR.

YAŞASIN TÜRKİYE-AZERBAYCAN KARDEŞLİĞİ.

Kardeş Türkiye, büyük destek aldığımız yapay bilgi ablukasının kırılmasında kilit rol oynuyor. KARDEŞLERE TEŞEKKÜRLER!

İYİKİ VARSINIZ!

Dilimizde en çok kullanılan Facebook kelimesi olan Ermenice kelime, Mark'ın annesine hakaret gibi geldi. Bunu da öğrenmiş olduk.

Bundan sonra Mark'ın annesi Kardashian'dı.

Beyler! Adresi öğrendiniz.

Bu nedenle yerel ve ulusal sosyal ağlarımız tamamen ortadan kaldırılmalı ve tüm ulusal çıkarlarımız sağlanmalıdır. Elin ağı benim neyime...

Aynen Hocalı’dakı katliam kadar ağır bir facianı ancak insanlıktan nasibini almamış, yüz ilden fazla milletimize qenim kesilmiş bu şerefsiz, saygısız etnik tayfa savaştaki yenilgilerini sivillere uyguladıkları facialarla değiştirmek istiyorlar. Kimliğini bilmeyenlerin can damarı maksimum zarar vermektir. Çok kızgın, zalim, acımasız bebek katilleri bir kişi veya millet olamaz. Hangi devlet veya kişiler onlara sığınma hakkı verirse verilsin, haksız yere toprak talebinde bulunuldu ve bu ülkeler hain arzularına ulaşmak için bir dizi katliam yaptı.

Los Angeles, Marsilya, Crossnodar, Akhalkalaki bir sonraki terörist hedefleridir. Nasıl ki, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa ülkelerini karşılaştığımız tüm haksızlıklara çifte standart getirmeye çağırırken, "KENDİ ÜLKELERİNİZ BİR GÜN BİZLERİN YAŞATIĞI TERÖRE BOĞULANDA BİZLERİ ANLAYACAKSINIZ " söylemesi buna haber veriyordu.  Nasıl söylerler kendileri bilir. Bizden söylenmesi. Bu köpeğe çakala güvenende onların arkasında duranda acılarını çekeceksin.  Bu baskıcı grubun hiçbir zaman bir toprağı veya vatanı olmamıştır. Kimin neyi varsa benim olsun söyleyen kana susamış insanlar bir dilden anlarlar. O sadece askeri bir yoldur.

Başkomutanımızın bu konudaki ısrarlı ve kararlı duruşu, onlara verilecek en büyük ceza ve derstir. Yiğit ordumuzun zafere karşı zaferi, topraklarımızı zorla işgal eden çaresiz ve korkak düşmanlarımız için en büyük cezadır. Askerlerimiz silahlarla önde ve arkada, ve bizlerde elimizdeki akıllı telefonlarla düşmanla savaşıyoruz.

Bu telefonların mucitleri bir gün biz Türklerin silah yerine onu kullanacağını bilseydi, kıskançlıktan üretmezlerdi. Bugün her yer Karabağ dır .  Her yer vatan savunmasıdır. Gerçek şu ki, savaşta olmasanız da kanımızdaki Türklük bize her şeyi bir silah olarak gösteriyor.

Bu aynı zamanda ulusumuzun dünya tarihinde en modern teknolojilerle büyük devrim niteliğinde bir yeniliğidir. Dünyanın kaderini belirleyen bir millet olarak, SIHA'nın yaratıcısı ve kullanıcısı UHA olarak yüzlerce yıl önce, binlerce yıl önce yerimize döndük.

DÜNYA ZATEN GÖRDÜ.

PS Zangazur gözümüzün önünde.

Bu artık bir fantezi değil, bir gerçektir.

Kurtulmuş topraklarımız ekin, çiftlik hayvanları, kapsamlı inşaat, bolluk ve refah açısından zenginlik gelir.  Yeraltı ve yerüstü kaynaklarımızın zenginliğine zenginlik katar.

Otuz yıldır ekilmemiş topraklarımızın iyice dinlendiğini ve güçlendirildiğini ve barın kutsanması için gerçek sahiplerinin büyük dönüşünü beklediklerini hayal edin.

Gözün arkada kalmasın Vatan. Oğullar hala tankın belinde geri dönüyor. Yakında hepimiz döneceğiz. Bu sefer çiçeklerle.

BU MİLLETİN HER OĞLU, HER KIZI CANDIR:

KARABAKH AZERBAYCAN'DIR.

Kaynak: ASASMEDYA - Haberler


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum