"I, Pet Goat - Yazan: Veli Metin TÜRKOĞLU

"I, Pet Goat - Yazan: Veli Metin TÜRKOĞLU
16 Mart 2020 - 13:37 - Güncelleme: 16 Mart 2020 - 14:22

Tapınakçılar, “I, Pet Goat” isimli çizgi filmde, bütün dinleri yıkmayı amaçladıklarını açıkça belirtmişlerdir.

Fotoğraf açıklaması yok.

I, Pet Goat (Ben, Evcil Keçi) isimli çizgi filmdeki keçinin alnındaki barkotta 666 yazmaktadır. 666 şeytanın (Deccal’ın) kodudur. Keçi, “Ben insan görünümlü evcil şeytanım.” mesajı vermektedir. CERN laboratuvarının logosu da 666 şeklindedir ve onlar da şeytani amaçlarına ulaşmak için "Tanrı Parçacığı"nı aramaktadır. İsviçre’de bir tünel açılışında yapılan şeytani ayin bizleri bu kanıya iten en önemli etkenlerden biridir.

Çizgi filmdeki İsa karakterinin alnında Horus’un gözü ve piramit şekli vardır. İsa karakterinin geçtiği yerlerdeki bütün dinler yıkılmaktadır. Filmdeki bütün dinler şeytanın mağarasının içinde temsil edilmekte, sadece Notre Dame Katedrali ve Mısır Piramitleri bu mağaranın dışında gösterilmektedir. Bu tür çizgi filmlerle çocukların bilinçaltına bütün dinlerin yıkıldığı ve geçersiz olduğu, sadece Tapınakçı inancın doğru olduğu algısı yerleştirilmektedir.

1- I, Pet Goat çizgi filminde çocuğa silah veren kişinin kolunda "Kuru kafa ve Kemikler Örgütü" logosunun dövmesi vardır.

2- Yerdeki siyah-beyaz fayanslar Mason locası zemin döşemesidir. Filmin bu bölümünde Bush ve Obama küresel sermayenin ve Tapınakçıların kuklası olarak gösterilmektedir.

3- Çizgi filmdeki müstehcen bölüm, VIII. Henry'nin evliliği için Vatikan'la ters düşmesini ve İngiliz milli kilisesini kurmasını temsil etmektedir.

4- Kafasının içi boşalmış çocuğun gözlerindeki kayan yazıdaki şirketler ve borsa isimleri gerçektir. Ayrıca; kayan yazıda son olarak "Plunge savaş kapsamına girer.” yazıyor. Litvanya'nın Plunge şehrinin logosu İsa karakterinin alnındaki şeklin aynısıdır.

I, Pet Goat çizgi filmindeki İsa karakteri zannettiğimiz figür aslında Tapınakçıların son Büyük Üstadı Jacques de Molay’dır. Jacques de Molay 1314 yılında Notre Dame Katedrali’nin önünde (ayaklarından başlanarak) yakılarak öldürülmüş ve külleri Sen (Seine) Nehri’ne atılmıştır. Çizgi filmdeki İsa figürünün de ayakları yanmaktadır ve ayakta durduğu kayıkla Sen Nehri’nin üzerinde giderken gözlerinin içinde sürekli yanan ateş yansımaktadır.

İsa Mesih olarak algılanan Jacques de Molay’ın başındaki dikenli taç Notre Dame Kilisesi yıkılmaya başlayınca kalkıyor ve irkilerek uyanıyor. Çizgi filmdeki bu sahne; Notre Dame Katedrali’nin kulesi yıkılınca (15 Nisan 2019’da yıkıldı), 1314’te yer altına inen ve o günden bu yana gizlenen Tapınak Şövalyeleri’nin artık gerçek kimlikleriyle karşımıza çıkacakları anlamına gelmektedir.

Tapınak Şövalyeleri’nin resmen ortaya çıkmaya başlamalarının kanıtları yavaş yavaş kendini göstermektedir. İtalya’da 1500’lü yıllarda Tapınakçılarla bağı olan Di Costanzo ailesine ait terk edilmiş şapel 2017 yılında “Tapınak Şövalyeleri Uluslararası Jacques de Molay Kardeşliği” tarafından restore edildi. Halen bu kardeşlik grubu tarafından kullanılmaktadır. Şapelin önündeki arazinin altından çıkan mağaranın girişi kuru kafa şeklindedir ve içerisinde Mısır fresklerinin benzeri bir oyma vardır.

Ayrıca; Kıbrıs Gazimağusa’da bulunan Tapınak Şövalyeleri’ne ait kilise de restore edilmiş ve “De Molay ………….” adıyla kullanılmaktadır.

I, Pet Goat isimli çizgi filmde bütün dinleri ortadan kaldıracaklarının mesajını veren Tapınakçılar, Darwinizm sayesinde ciddi yol kat etmişlerdi. Ta ki COBE uydusu uzaya gönderilene kadar…

Kaynak:

Görüntünün olası içeriği: yazı

Veli Metin TÜRKOĞLU

Araştırmacı - Yazar

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum