HORUS'TAN GÜNÜMÜZE İLLUMİNATİ ve YENİ DÜNYA DÜZENİ

HORUS'TAN GÜNÜMÜZE İLLUMİNATİ ve YENİ DÜNYA DÜZENİ
16 Şubat 2021 - 15:58

HORUS’TAN GÜNÜMÜZE İLLUMİNATİ ve YENİ DÜNYA DÜZENİ

   Saygıdeğer okurlarımız, 28 yıllık bir birikimin ürünü olan yeni kitabımızı “Horus’tan Günümüze İlluminati ve Yeni Dünya Düzeni” adıyla yayınladık. Pandemiden dolayı evlerimize kapandığımız bu dönemde, Yeni Dünya Düzeni’nin hayata geçirildiğine ve ülkemizin etrafının sarıldığına şahit olmaktayız. Bu nedenle; “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır.” diyerek kitabımızı PDF formatında hazırlayarak tüm okurlarımızın ücretsiz olarak erişebileceği şekilde yayınlamaya karar verdik… Günümüzde bahsi geçen ve aklımızı karıştıran birçok sorunun cevabını bu kitapta bulacaksınız…

KİTAP İÇERİĞİ

   Tarihi olayları genellikle Batılı tarihçiler yorumlamıştır. Biz de tarihi olayları kendi bakış açımızdan yorumlayacağız. Göreceksiniz ki çok ilginç bir tarih ortaya çıkacak.
Kitabımızda; antik çağlardan günümüze kadar geçen süreç içerisinde Horus’un gözündeki sırrı, İlluminati’nin gizli öğretilerini ve dünyayı kimlerin yönetmeye çalıştığını açıklamaya çalışacağız. Günümüzde sıkça duyduğumuz “Yeni Dünya Düzeni”nin hangi süreç sonrasında gerçekleşeceğini tahmin etmeye çalışacağız.

  • 1200’lü yıllarda, Tapınakçıları tanıyacağız.

  • 1300’lü yıllarda nasıl bankacılara dönüştüklerini göreceğiz.

  • 1400’lü yıllarda, Tapınakçıların sömürülen insanların savunucusu rolüne girerek, sömürgeci olarak kralları suçladıklarına şahit olacağız.

  • 1500’lü yıllarda Rönesans’ın perde arkasına bakacağız.

  • 1600’lü yıllarda Amerika’yı keşfedeceğiz.

  • 1700’lü yıllarda, Sömürü sisteminin kanlı kazançlarıyla oluşan Sanayi Devrimi’ni inceleyeceğiz.

  • 1800’lü yıllarda, kâğıt paranın icat edilişini göreceğiz.

  • 1900’lü yıllarda, IMF aracılığıyla devletlerin nasıl sömürüldüğünü öğreneceğiz.

  • 2000’li yıllarda, GDO’lu tohumların ve virüslerin üretildiğine şahit olacağız.

   Bu süreçte Tapınakçıların “Dünyayı artık biz yöneteceğiz” dediğini duyacağız…

   Yeni Dünya Düzeni’nin ABD’deki sözcüsü David Rockefeller açıklamalarında; “Beklentimiz, tam zamanında gelecek bir bunalımdır. Uluslar o zaman Yeni Dünya Düzeni’ni mecburen kabul edeceklerdir. Yeni Dünya Düzeni çok yakında kurulacaktır.” diyor… Bu kitabı okuduktan sonra acaba sizin fikriniz ne olacak?

! “Horus’tan Günümüze İlluminati ve Yeni Dünya Düzeni” isimli yeni yayınlanan kitabımızı AŞAĞIDAKİ LİNKTEN ÜCRETSİZ İNDİREBİLİRSİNİZ.
http://velimetinturkoglu.com/Kitaplar/



 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum