Elturan Musayev: GÜNEY AZERBAYCAN'IN HARAYI İRAN'IN AĞRISI

Elturan Musayev: GÜNEY AZERBAYCAN'IN HARAYI İRAN'IN AĞRISI
11 Ocak 2021 - 11:18
Milli mücadele adına, vatanın bütünlüğü ve bölünmezliği adına konuşanlara. Mücadele adına kendilerini taklit edenler ve gizleyenler, aslında sadece ulusal davamızın önündeki engellerdir. Pek çok parti ve kuruluşta "faaliyet gösteren" olan, ne yapacaklarını bilemeyen bu kişiler aslında hareketsizdirler ve zamanı geldiğinde en yüksek acımalarla konuşurlar ve en yüksek tribünlerden yolumuza vururlar. Amaç açık. Ulusal ruhu öldürmek, onu karamsarlığa sürüklemek. Mücadeleden kaçınmaktır.
Bu ülkenin o tayı da bu tayı da
Vatandır.  Bakü'sü Erivan’ı yoktur.
Bir yığın kitap yazıp 10-15 okuyucusu olan ve çoğu akrabaları olan ve kendilerine "bilim entelektüelleri" diyen bu insanlardan milli mücadele yolumuzu açmadıkça bu milleti daima kendi ‘saygılı falan öğretmenleri’ çıkarları için düşmana satacaktır. İhanet kaçınılmaz olacaktır.
Düşman açık alanda ve onunla savaşmak zor değil. En zor ve gizli düşman, içimizdeki milli kıyafetler ve demokratik kıyafetler giymiş olanlardır.

Bugün, Güney Azerbaycan'ımızın Tebriz'deki özgürlüğü, gerçek bir milli ideoloji ile donanmış gerçek bir milli konuma sahip halkımızın yanında olacaktır.
Bugün birçoğu, "Bunu ben yaptım ve zamanla harika bir iş çıkardım" diyerek kendilerini ulusal güçlere kanıtlamaya çalışıyor. Demek ki, henüz pek bir şey yapmadık ve yapacak çok işimiz var ... Milli ruha sahip bir savaşçının yozlaşmış eski Sovyet liderleri tarafından övülüp ödüllendirilmesi, ulusal kimlikleri hakkında ciddi şüphelerin olduğunu gösteriyor.
BİR BOZ KURDUN ARKASIYLA KÖPEKLER HAVLAMADISA O BOZ KURT YOX ÇAKALDIR.
Bugün Turan Birliği'nden insanlarımızın milli ruhu övgüye değer. Ancak terazinin ağır tarafını görünce, menfaat, kazanç ve koltuk uğruna Türkçülük ve Turancılık uğruna soyunan, bu kutsal yolu hak etmeyenlerin büyük bir kısmı, Erivan adını bile duymak istemiyor. Halkın kafasını karıştırıyor. Şüphe yaratırlar.
Şüphesiz.
Milli Mücadele kendinden emin ve güvenilir, cesur ve korkusuz, iyimser, iradeli,  kararlı ve çevik insanlarla yapılıyor. Ülkemizin her santimi geri dönecek. Hiç şüphe yok.
İRAVAN, TURAN'IN 7 KAPISINDAN BİRİDİR.
İRAVAN DAVASI, TABRİZ DAVASI İLE AYNIDIR.
Halkı aldatmak, yanlış bilgi yaymak, insanlarımızı yanlış yoldan yanıltmak düşmanlık değil mi? Aldıkları, yedikleri ve yaşadıkları haram, zehirli ve zıkkımdır.
İnanmayın, aldatmayın arkadaşlar. Gerçekler farklı. Ulusal çıkarlarımıza da hizmet eder. Bizim davamıza hizmet ediyor.
YAKINDA ZATEN GÖRECEKSİNİZ.
İran rejiminden gelen Güney Azerbaycanlı kardeşlerimizin dayanılmaz acılarını, yaşamak zorunda kaldıkları işkenceleri, hakaretleri, tehditleri ve oyunları uluslararası topluma kim bildiriyor? Yabancı ülkelerin temsilcilerini kim toplar ve video konferans ile bilgilendirir? Yabancı medyada İngilizce, İspanyolca ve Fransızca makaleleri kim yayınlamaktadır?
SADECE BİRKAÇ KİŞİ.
SADECE BİRKAÇ TANE. ULUSUNU ÇOK SEVEN BİR ADAM.
Kitaplarını tozlanmayan, el ele okuyan, canlı dolaşan, Güney Azerbaycan'ın kaybının yasını tutan, basın ve internet sitelerinde yazılar yazan, Tebriz ve Erdebil'deki gençlerin, kadınların, yaşlıların ve çocukların zulmünü anlatan bir avuç aydıntan sadece biri ELUCA ATALI.
Onun konuşmalarını izlemek İran'ın içini görmek, kardeşlerimizin acısını hissetmek öğrenmektir. Arkadaş okuyun. Bayan Eluca'nın eserleri. İran'ın içini öğrenin. Ve yurttaşlarımıza yardım edin.
Ahsan vatan evladı, Türk kızı ELUCA ATALI.
Keşke herkes sizin kadar çalışsa.

ASAS MEDYA.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum