Elçin Aslangil: İnsanları toplu halde ölüme terk etmek ne demektir?

Elçin Aslangil: İnsanları toplu halde ölüme terk etmek ne demektir?
01 Ocak 2021 - 16:29

Ruhumdaki acılardan beni haber alan her kese  büyük bir şikâyetim var – ne yüzünü görmeyip, adını duyduğumuz Oktay Şiraliyev’a, ne de babasına bir kez rahmet okuttukta babasının kutladığı Bayramova'a.

Bu ülkede sağlık çoktan ölüp, hiçbir şeyden, yoktan, tıpkı doktorun ihmalinden ölen insanlar gibi.

Yardım hattını arayanların başlarına bir tencere sıcak su dökülür. Sudan bahsetmişken, ekmeğimiz- suyumuz gelmeyen bu "baş bilenler" kafamızdan ne zaman eksik olur inşallah?

Yani bu iki beceriksiz, titiz Oktay, efsanevi Bayramov ne zaman görevden alınacak?

25 yıl beklemek zorunda mıyız? Necmeddin Sadigov'un sınır dışı edilmesini beklediğimiz gibi mi? Ama bu iki adamın bu millete yaptığı şey vatana ihanet değil mi? İnsanları toplu halde ölüme terk etmek ne demektir? Kime ve neye hizmet ediyorsunuz?

Bu yokluk, yalnızlık, çaresizlik, işsizlik, açlık ve yoksulluk zamanlarında Covid19'dan muzdarip hastalar yangın bedeli karşılığında olan ilaçları hangi para ve hangi gelirle almalıdır?

Sağlık hizmetlerine ayrılan milyarlarca dolar nerede? "Cehenneme gitti, gorbagor oldu." Cehennem muhtemelen bu parayı yiyen cahillerin midesi. Gorbagorda muhtemelen, oturdukları mazlumun ahinden inşa edilmiş saraylardır. 

Kelimem ONA ki, kelime bulamadım söylemeye.

ASASMEDYA - Haberler
https://asasmedya.info


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum