Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’la telefonda görüştü. Görüşmede, koronavirüsle mücadele ve aşı konuları ele alınırken; Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kıbrıs Türk halkının koronavirüs salgınıyla mücadelesinde yalnız olmadığının altını çizdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar ile görüştü
19 Şubat 2021 - 18:07

KKTC Cumhurbaşkanlığınının açıklamasına göre, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar arasında dün akşam saatlerinde bir telefon görüşmesi gerçekleşti. Erdoğan, Kıbrıs Türk halkının Regaip Kandili’ni kutladı.
Liderler arasındaki görüşmede, Kıbrıs konusundaki son gelişmeler ile koronavirüs salgını ve aşı konuları konuşuldu.

ERDOĞAN: KIBRIS TÜRK HALKI YALNIZ DEĞİLDİR

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kıbrıs Türk halkının koronavirüs salgınıyla mücadelesinde yalnız olmadığının altını çizerek, Türkiye’nin desteğinin daha önce olduğu gibi bundan sonra da verilmeye devam edeceğini söyledi.

KKTC Cumhurbaşkanı Tatar da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın şahsında Türk milletinin Regaip Kandili’ni kutladı. Cumhurbaşkanı Tatar, her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçlerde de Türkiye Cumhuriyeti ile yakın ve verimli ilişkilerin devam edeceğini belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Kıbrıs Türk halkı adına teşekkürlerini iletti.

Kırım Haber Ajansı - QHA

Ayyıldız Huri Kaptan
19 Şubat 2021, 11:20

​​​​​​

 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum