CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DUYURDU: HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMALARI GELDİ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DUYURDU: HAFTA SONU SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMALARI GELDİ
17 Kasım 2020 - 21:20

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, “Hafta sonları tedarik ve üretim zincirleri aksamayacak şekilde 10.00 ile 20.00 saatleri arası dışında sokağa çıkma sınırlaması uygulanacak.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün gerçekleşen kabine toplantısı sonrasında, yeni tip koronavirüs tedbirlerine karşı getirilen kısıtlamaları duyurdu.

HAFTA SONLARI 10.00-20.00 SAATLERİ ARASI DIŞINDA SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASI

Erdoğan’ın sokağa çıkma kısıtlamaları ve diğer kısıtlamalara ilişkin açıklamaları şu şekilde:

“Hafta sonları tedarik ve üretim zincirleri aksamayacak şekilde 10.00 ile 20.00 saatleri arası dışında sokağa çıkma sınırlaması uygulanacak.

SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMALARI 65 YAŞ ÜSTÜ VE 20 YAŞ ALTINI KAPSIYOR

65 yaş ve üstü için uygulanan belirli saatlerde sokağa çıkma uygulaması, çalışanlar hariç olmak üzere 20 yaş altına da teşmil edilecek.

Sinemalar, sektörün talebine de uygun şekilde yıl sonuna kadar kapalı kalacak. Alışveriş merkezi, market, restoran, berber ve kuaför gibi işletmelerin çalışma süreleri saat 10.00 ile 20.00 arası olarak sınırlanacak.

EĞİTİM ÖĞRETİM YIL SONUNA KADAR ÇEVRİMİÇİ DEVAM EDECEK

Ara tatilde olan okullardaki eğitim-öğretim, yıl sonuna kadar çevrimiçi (online) olarak sürdürülecek. Kıraathanelerimizin faaliyetlerine bir süre ara verilecek.

Kırım Haber Ajansı - QHA

qha.com.tr

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum