ÇİN'İN KORONAVİRÜS BULAŞTIRMA AJANI BU SEFER DE KANADA'DA GÖRÜLDÜ!

ÇİN'İN KORONAVİRÜS BULAŞTIRMA AJANI BU SEFER DE KANADA'DA GÖRÜLDÜ!
02 Nisan 2020 - 20:39

Dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüsü ortaya çıkaran ve önlem almakta geç kaldığı için dünyada pek çok insanın ölümüne yol açan Çin’in, virüs bulaştırma ajanlarıyla salgını dünyaya yaydığı iddiasına ilişkin yeni görüntüler ortaya çıkmaya devam ediyor.

Çin’in virüs bulaştırma ajanı olduğundan şüphelenilen Çinli bir kadın Kanada’da bir marketin içerisinde görüldü.

ÇİNLİ KADININ DAVRANIŞLARI ANBEAN KAYDA ALINDI!

Dünyanın dört bir yanında Çin’in virüs bulaştırma ajanlarıyla ilgili ihbarlar gelmeye devam ediyor. Son olarak Kanada’da bir markette alışveriş yapıyormuş gibi görünen Çinli bir kadın, sebze rafında bulunan bütün domateslere tek tek dokundu ve domatesleri elleriyle sildi. Bu hareketini ise bir başka Çinli vatandaş anbean kaydetti. Bütün domatesleri elleriyle silen kadının son olarak 1 tane domates alması ise dikkatlerden kaçmadı. Bir tane domates için bütün kasadaki domateslere dokunan kadının amacının domates almamak olduğu açıkça belli oldu. Dünyanın farklı yerlerinde koronavirüsü yaymak için çabalayan Çinliler ise yakalanmaya devam ediyor. Ahlak dışı uygulamalarıyla defalarca gündeme gelen Çin hükumetinin bu konuyla ilgili soruları cevapsız bırakması ise gözlerden kaçmadı.

ÇİN KORONAVİRÜS ÖNLEMLERİNİ BİLEREK Mİ GEÇ ALDI?

Öte yandan, Koronavirüs konusunda önlemleri geç alan Çin hükumetine davalar açılmaya başlandı. Açılan davaların üzerine koronavirüsü yaymaya çalışan Çinlilerin görülmesi ise akıllarda Çin’in bilerek önlemleri geç aldığı düşüncesini oluşturdu.

Tüm dünyaya hızla yayılan Çin vebası koronavirüsle savaşmaya çalışan ülkeler ekonomik olarak zayıflarken, Çin’in tanı kitleri, maskeler, eldivenler, el temizleyicileri vb. gibi birçok konuda yeni bir pazar yaratması da gözlerden kaçmadı. Çin’in bu oyununu fark eden ülkeler ise kendi sağlık ekipmanlarını üretebilmek için faaliyete geçti.

Kaynak: kırım haber ajansı - qha

https://qha.com.tr/haberler/cinin-koronavirus-bulastirma-ajani-bu-sefer-de-kanadada-goruldu/181751/

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum