Cavit Ismayıl: ONLAR DÜŞMANDAN DAHA TEHLİKELİLER

Cavit Ismayıl: ONLAR DÜŞMANDAN DAHA TEHLİKELİLER
25 Eylül 2021 - 19:09

Beyler! Şeref tarihimizin 44 günlük Zafer sayfasının ardından, artık diplomatik masalarda daha büyük ölçekte var olmak için sürekli bir savaş var.

Bu yeni dünya düzeninde hakkın ve haksızın önünde durarak, "Ben Türküm!" diyerek, dünyada bağırarak var olma, hem de onurlu bir şekilde var olma mücadelesi olarak görüyorum.

Birçok yönden bize açıkça nüfuz eden karanlık güçlerin olduğu bir sır değil. Devletçiliğimize ve varlığımıza kadar uzanan bu sinsi elin tarihinin de çok yol kat ettiğini biliyoruz. Bu hilelerin en tehlikelisi elbette kendi içimizdeki hainler, milli ihanet yolunu izleyenler, genetik olarak onursuz olanlar, efendisiz yaşamayı öğrenemeyenler, "vatansever" kıyafet giyip yolunu değiştirenlerdir. 

Son zamanlarda, bu sinsi güçler açıkça birçok yönden saldırmaktadır.
Bu yazımda sosyal ağlara dikkat çekmek istiyorum.
Sosyal ağların zamanımızın en önemli ideolojik çizgilerinden biri olduğu bir sır değil.

Yine Allah'ın evine domuz bağlayan Ermeni'yi kucaklayan İran denen devlet, sınırlarımızda güç topluyor ve kendi dünyasında kas gösteriyor.

Şimdi sosyal ağlara bakıyorsunuz. İran'ın Azerbaycan'a yönelik tüm olumsuz eylemlerinin arkasında olan sapı özümüzden baltalar ve Ermeniler, sevinçlerini gizlememekte ve bu süreçlere açıkça sempati duymakta ve desteklemektedirler. Ermeniler açıkça düşmandır. Peki ya düşmanlar değil, içimizdeki nankörler? Tabii ki, onlar düşmandan daha tehlikeliler.

Günün Burcu: Bugünün çok ilginç olacağına söz veriyor
Günün Burcu: Bugünün çok ilginç olacağına söz veriyor.

Ülkemizin tüm çıkarlarına karşı çıkan ve bu süreçleri savunan, bu çirkin işlere sempati duyan, özendiren herkes devletimiz için büyük bir tehdittir. Bu tür kişilere karşı hukuk alanında somut önlemler almanın yanı sıra, devletin ideolojik çizgisini destekleyen kuruluşların yeterli kapsamlı çalışmaları yoğunlaştırmaları gerekmektedir.

Birçoğunuz için yaygın olsa da, sosyal ağlarda askeri zafer tarihimizin kroniklerine baktığımda, cesaret, fedakarlık, azim, yiğitlik gibi muzik tonlarının arka planında Fars ağzı ile karamsar müzik, umutsuzluk, vb. bu tür unsurları yücelten müzikler ekler ve çoğaltırlar. Çoğu durumda, bu ihanetin bir koludur diye düşünüyorum. İnsanların düşüncelerini başka bir yöne saptırmak ve kahraman insanlarımızın ruhlarına karamsarlık, hüzün vb. kötü olasılıkları yerleştirmeğe çalışılıyor.

44 günlük kutsal savaştan önce bile Başkomutan'ın halkı birlik ve eşitlik için çağırdı. Bu çağrı savaş sırasında da devam etti ve kahraman halkımız tek yumrukta birleşerek kendileri için doğru olanı yaptı. Liderinin, devletinin ve ordusunun arkasında duran halk, belki de asırlık bir tarihe sahip bu sinsi güçleri büyük bir hayal kırıklığına uğrattı.

Dost da, düşman da gördü ki, 200 yılı aşkın bir süredir halkımızın genetik hafızasını etkileseler de halkımız milli kimliğini, devlet anlayışını, vatan sevgisini kaybetmedi, atalarının tarihini miras aldı.

Aynı zamanda, her birimiz bu tür durumlara kayıtsız kalmamalıyız. Hele böyle bir dönemde bahsettiğim videolarda kahramanlığı, cesareti, milli kimliği, vatan sevgisini, kahramanlıkları yücelten türküler, marşlar, beyitler vs. gibi muzik tonlarıyla sosyal ağları ekleyerek sarmamız gerekiyor.

Kısacası sosyal ağlardaki sinsi güçlere göz yummamalıyız. Bu arada milli lider Haydar Aliyev, “Vatanseverlik insanın içindeki bir duygudur. Onlar yoksa o kişi ahlaksızdır” sözünü hatırlayalım. Ülkemizin her zaman var olması için ahlaksız insanlara toplumumuzda yer vermememiz gerektiğini belirttim! Anavatan uğruna onlara karşı savaşmak Anavatan'ın her çocuğunun ahlaki görevi olmalıdır!

https://asasmedya.info/news/authors/40859-onlar-dusmandan-daha-tehlikeliler


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum