Cannes'da övgü toplayan 'Lamb'in fragmanı yayınlandı

Cannes'da övgü toplayan 'Lamb'in fragmanı yayınlandı
29 Temmuz 2021 - 21:15

Cannes'da övgü toplayan 'Lamb'in fragmanı yayınlandı

Cannes Film Festivali'nde prömiyerini yapan korku filmi 'Lamb'in ilk fragmanı yayınlandı. Filmin oyuncu kadrosunda Noomi Rapace, Hilmir Snær Guðnason, Björn Hlynur Haraldsson ve Ingvar Sigurðsson gibi isimler yer alıyor.

Prömiyeri Cannes Film Festivali'nde gerçekleşen korku filmi "Lamb"den ilk fragman yayınlandı. Yönetmenliğini Valdimar Jóhannsson'un üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Noomi Rapace, Hilmir Snær Guðnason, Björn Hlynur Haraldsson ve Ingvar Sigurðsson gibi isimler yer alıyor.

Box Office Türkiye'nin haberine göre, prömiyerinin gerçekleştiği Cannes Film Festivali'nin Un Certain Regard bölümünde Özgünlük Ödülü'ne layık görülen ve A24 imzası taşıyan film, eşine az rastlanır bir özgünlükte olmasıyla eleştirmenlerden de övgü topladı. Çekimlerinin gerçekleştiği İzlanda'da ağustos ayında gösterime girecek olan film, İzlanda kırsalında yaşayan ve çocukları olmayan María ve Ingvar çiftinin, yeni doğmuş koyunlar arasında bir mucizeye denk gelmeleri sonrası değişen hayatlarını konu ediniyor.

https://www.karar.com/kultur-sanat-haberleri/cannesda-ovgu-toplayan-lambin-fragmani-yayinlandi-1626535


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum