BİZİM ASHAB-I KEHFİMİZ - Nurullah Çetin

BİZİM ASHAB-I KEHFİMİZ - Nurullah Çetin
01 Mart 2021 - 13:22

BİZİM ASHAB-I KEHFİMİZ
Nurullah Çetin


Amerika’nın kiralık katil sürüsü PKK'nın sözde üs bölgesi Gara'ya 10 Şubat 2021 tarihinde Türk kartalları tarafından düzenlenen Pençe Kartal-2 Harekâtı sırasında, bir mağarada 6 yıldır alıkonulan 13 asker, polis ve sivil vatandaşımız alçakça ve kalleşçe başlarından vurularak şehit edildiler. Hepsine Allah’tan rahmet, yakınlarına ve bütün Türk milletine sabır.
Onlar hakikat adına, doğruluk adına, hak hukuk, adalet, insanlık, istiklal, hürriyet, vatan, millet, devlet, bayrak, din, dil, mutlu ve özgür bir gelecek adına başlarını ortaya koymuş serdengeçti fedai kahramanlarımızdı. Onlar, bir kutlu ve mübarek davanın yılmaz, korkmaz, çekinmez, gözüpek, kararlı, azimli, cesur Türk yiğitleriydi. Onlar Türk milletinin çağdaş Ashab-ı Kehfiydi.
Tarihte Roma İmparatorlarından putperest, zalim, sömürgeci, yağmacı, talancı bir kral olan Dakyanus adlanan bir yaratık vardı. Kendisi halkı soyup soğana çevirir, yağma, talan ve zulümle elde ettiği dünya malıyla keyf eder, putlara tapar, halkı da tapmaya zorlardı. Askerlerini de kendi zulümlerini devam ettirmek için köpek olarak kullanırdı.
Çağımız Dakyanus’u ise Amerika’dır ve onun coğrafyamızdaki ve ülkemizdeki zulümlerini, sömürü, yağma, talan ve hırsızlık düzenini sürdürüp korumak üzere silahlandırdığı askerleri PKK’dır, PYD’dir.
*Dakyanus’un puta tapıcılığına, paganizmine ve halk üzerindeki her türlü zulüm ve kötülüğüne isyan eden, Allah’ın var ve bir olduğuna inanan ve kendilerine Ashâb-ı Kehf (mağara arkadaşları) adı verilen bazı imanlı gençler ortaya çıkmıştı.
Çağımız Ashab-ı Kehfi ise Türk ordusudur, polisidir, bütünüyle güvenlik güçleridir. Zira coğrafyamızda putatapıcı, materyalist, yağmacı, sömürgeci, emperyalist Amerika Dakyanusuna isyan eden, karşı çıkan ve savaşan bir tek ordu-millet karakterindeki Türk milletidir.
*Zalim kral Dakyanus, Ashab-ı Kehfe gerçek din ve tanrıya inanmaktan vazgeçip kendisine ve putlara tapma teklifinde bulunur ama onlar kararlılıkla bunu kabul etmezler.
Çağımız Dakyanus’u olan Amerika ve Avrupa da Tanzimat’tan günümüze kadar ısrarla, bu bağlamda mesela Millî Mücadele döneminde zorla Türk milletine ve devletine kendisine bağlı bir uydu olmasını, kendi emirlerine itaat eden bir köle devlet olmasını, kendisinden başka hiçbir şeye tapmamasını emretti ama Türk milleti ve devleti bunu şiddetle reddetti. Başbuğ Mustafa Kemal Atatürk’ün Millî Mücadele isyanı ve zaferi bunun bir göstergesidir.
*Ashâb-ı Kehf zalim, kibirli, putatapıcı, hatta tanrılık iddiasında olan Dakyanus’un zulmünün sona ermesi için daima Allah’a dua ediyorlardı. Çağdaş Ashab-ı Kehfimiz olan Türk ordusu, polisi ve bütünüyle Türk milleti Amerika dahil bütün Haçlı Siyonist emperyalist devletlerin zulümlerinin sona ermesi için bizzat sahada savaşarak dualarını fiilî olarak, eylemleriyle yapmaktadırlar.
*Zalim Dakyanus, gerçek dinin tek tanrısına inanan kim varsa, onlara işkenceler ediyor, şehir girişlerine astırıyordu. Çağdaş Dakyanus Amerika da bütün istiklalci ve hürriyetçilere, anti emperyalistlere içimizden çıkarıp beslediği terör örgütleriyle eziyet ediyor.
*Dakyanus, Ashâb-ı Kehf’in mü’minlerden olduğunu öğrendi. Onları tehdit etti. Ama onlar bu tehdide boyun eğmediler ve gerçeği haykırmaya devam ettiler. Çünkü Allah diyor ki: “Hakikaten onlar, inanmış gençlerdi. Biz de onların hidayetini artırdık. Onların kalplerini metin kıldık. O yiğitler zalim hükümdarları karşısında ayağa kalkarak dediler ki: “Bizim Rabbimiz, göklerin ve yerin Rabbidir. Biz, O’ndan başkasına ilâh demeyiz. Yoksa saçma sapan konuşmuş oluruz. Şu bizim kavmimiz Allah’tan başka ilâhlar edindiler. Bari bu ilâhlar konusunda açık bir delil getirseler. Ne mümkün! Öyle ise Allâh hakkında yalan uydurandan daha zalimi var mı?” (El-Kehf, 13, 14, 15)
Çağdaş Dakyanus olan Amerika da Türk milletinin, Allah’a, hakka hukuka, adalete inanan bir millet olduğunu öğrenince bizi PKK, FETÖ gibi terör örgütleriyle, liberal faşistlerle, Türk düşmanı etnik ırkçılarla tehdit ediyor. Ama Türk milleti bu tehdide boyun eğmiyor ve gerçeği haykırmaya devam ediyor. Zira bütün Türk askeri ve polisi hakikaten inanmış gençlerdir. Allah da onların hidayetini artırıyor. Onların kalplerini metin kılıyor. O yiğitler zalim Amerika ve onun kara ordusu PKK karşısında ayağa kalkarak diyorlar ki: “Bizim Rabbimiz, göklerin ve yerin Rabbidir. Biz, O’ndan başkasına mesela Amerika’ya, Rusya’ya, Çin’e, İsrail’e, Avrupa devletlerine ilâh demeyiz. Yoksa saçma sapan konuşmuş oluruz. Şu bizim içimizden çıkan PKK gibi yapılar Allah’tan başka mesela Amerika gibi ilâhlar edindiler. Bari bu ilâhlar konusunda açık bir delil getirseler. Ne mümkün! Öyle ise Allah hakkında yalan uydurandan daha zalimi var mı?
*Kral Dakyanus, imanlı gençlere kendisine tabi olmaları için 3 gün süre tanıdı. Bu süre içinde gençler, yanlarında bir de köpek olduğu hâlde şehirden kaçarak bir mağaraya saklandılar. Kral Dakyanus, gençlerin peşlerine düşerek saklandıkları mağarayı buldu. Onları cezalandırmak amacıyla askerlerine: “Derhal mağaranın girişini kapatın! Açlık ve susuzluktan ıztırapla ölsünler; mağara onların kabirleri olsun!” diye emretti. Ashab-ı Kehf, 309 sene kaldıkları mağarada sadece Allah’a dua ettiler ve ona sığındılar. Daha sonra Allah onları yanına aldı.
Çağdaş Dakyanus olan Amerika’nın köpekleri olan PKK sürüsü de 13 vatan evladını tutup bir mağaraya hapsettiler. Bu 13 Türk yiğidi vatana, bayrağa, Kur’an’a, devlete ve millete tam bir adanmışlık ruhuyla, davalarına olan tam bir imanla, sarsılmaz bir tevekkülle 6 yıl boyunca sabrettiler, dua ettiler, kurtuluş yolu ve çaresi aradılar. Ama 14 Şubat 2021 günü Allah onları yanına aldı.
*Nasıl Ashab-ı Kehf hak, hakikat, doğru, adalet, istiklal ve hürriyet için yol açıcı olarak bir büyük iş başarmışlar ve kâfir Roma İmparatorluğunun yıkılıp gitmesinde rol almışlarsa çağdaş Amerika İmparatorluğunun ve onun içimizdeki kan içici PKK köpek sürüsünün yıkılıp, silinip gitmesinde bizim 13 Türk Ashab-ı Kehfimiz de akıncı beyleri olarak görevlerini tamamlayıp Allah’a uçtular. Şimdi görev bizde.
Kahramanlar can verir
Yurdu yaşatmak için...


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum