Bayrağını bayrağımın yanına as, KARDEŞ !!! - Azerbaycan Türkünün tarihi çağrısı

Türk Dünyasının ağsakalı, Elbası Sayın Nursultan Nazarbayev'e, Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev'e, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Kazakistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Kasim-Jomart Tokayev'e, Kırgızıstan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Sooronbay Jeenbekova, Özbekistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Şavkat Mirziyoyeve, Türkmenistanın Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Gurbanguly Berdimuhamedova, Macaristan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın

Bayrağını bayrağımın yanına as, KARDEŞ !!! - Azerbaycan Türkünün tarihi çağrısı
04 Ağustos 2020 - 14:52

Türk Dünyasının ağsakalı, Elbası Sayın Nursultan Nazarbayev'e, Azerbaycan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev'e, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a, Kazakistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Kasim-Jomart Tokayev'e, Kırgızıstan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Sooronbay Jeenbekova, Özbekistan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Şavkat Mirziyoyeve, Türkmenistanın Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Gurbanguly Berdimuhamedova, Macaristan Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Viktor Orbana, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Mustafa Akıncı ve "Ben Türk'üm" diyen kökenine bağlı tüm insanlara

Azerbaycan Türkünün tarihi çağrısı.

Sevgili kan kardeşlerimiz, can kardeşlerimiz, XXI yüzyıl belalıdır! Bugün insanlık tarihinde ölümcül, yıkıcı bir döneme tanık oluyoruz. Tarihsel olarak Türklerin kanlı düşmanları olan yıkıcı, emperyal  devletler son yıllarda daha aktif hale geldi. Amaçları Türkiye Cumhuriyeti'ni bölmek, ortadan kaldırmak ve komşu Türk devletlerini farklı isimler altında yaratılan zalim terörist grupların yardımıyla ele geçirmektir. 

Türk hangi coğrafyada yaşarsa yaşasın, düşman için önemli değil, "Türk" adı onlar için bir felakettir!

Bugün dünyadaki olayları bir an için görmezden gelmeyen, şeytani siyaset ve "karşılıklı dostluk" diplomasisi aracılığıyla her şeyi takip eden ve siyasi durumu kullanarak acımasızca "parçala ve yaşa!"   iddiasında olan dünya cihangirleri de bizler tarafından bilinmekte. Eğer Ülkelerimizin egemenliğini ve bağımsızlığını korumak için tüm kuvvetlerimizi düşmanlarımıza karşı birleştirecek olan "Birleşmiş Türk Birliği" kardeşlik karargahı yaratılmazsa gelecek nesillerimiz bizi affetmeyecek!

12 Temmuz'da Ermenistan Cumhuriyeti Silahlı Kuvvetleri Azerbaycan sınırına yeni saldırılar gerçekleştirerek,  Tovuz bölgesi köylerine ağır roketler fırlattı, Azerbaycan Cumhuriyeti devlet sınırını büyük bir güçle ihlal etti ve topraklarımızı işgal etmeye çalıştı. Ancak yiğit ordumuz, düşmanın roketatarlarını, mühimmat depolarını ve yüksek askeri karargahı sürekli roket ateşiyle yok etti. Düzinelerce insanı kaybeden düşman geri çekilmek zorunda kaldı.

Los Angeles'ta yaşayan Azerbaycan ve Anadolu Türk'leri, Ermenistan Cumhuriyeti'nin işgalci ve terörist bir ülke olduğunu dünyaya ilan etmek için bayraklarla sokaklara döküldü. Sevgili kan kardeşlerim, can kardeşlerim! Sizin bayraklarınızı bizim bayraklarla birlikte göremeyen ve hayatını "Türk" kelimesine kurban etmeğe hazır olan bir Azerbaycan Türkü  kederlenmeye bilir mi? Sonuçta, bugün farklı coğrafi bölgelerde yaşıyor olsak da, eski tarihlerden batıya büyük dallarla uzanan Büyük Turan ağacının kanı ve ruhu biziz. Düşmanın bu dalları teker teker budamasına izin verirsek, büyükbabamıza Dede kökenimize acımasızca saldırmak için o tekrar kendi baltamızı kullanır. Tarih kendini tekrar edecek.

Dünyada terör örgütü olarak bilinen ASALA, bizimkinden çok daha büyük bir güçle, dünyadan hak ve adalet isteyen Türk'leri, polisin önünde soğuk çelik silahlarla vahşice dövdü.

Los Angeles ve Brüksel'deki olaylar gözlerimizin önünde gerçekleşti. ABD, Fransa ve bazı Avrupa ülkeleri tarafından açıkça desteklenen diğer terör örgütleri gibi ASALA da dünyadan çekinmeden geleneksel terörist planını yapmak için yeniden ayaklandı. İnsanlığın düşmanı ASALA, herhangi bir Türk'ün evini hedef olarak gösteren kişiye 500 dolar vereceğini açıkladı. Unutmayın kardeşler, Ermeni'lerin bu kanlı planı sadece Azerbaycan ve Anadolu Türk aileleriyle değil, istisnasız tüm Türk'lerle ilgilidir.

Yüzyıllarca Avrupa cihangirleri - Yunanlılar ve Romalılar'ın kılıcı altında ağlayan eski Türk topraklarımızı Atamız Sultan Mehmet Fatih, 1453'te işgalden kurtardı, muhteşem modern İstanbul'u Turan yurdunun Avrupa kapısı olarak bizler için miras bıraktı.

21. yüzyıl, Turan Rönesansı'nın yüzyılıdır! Avrupa'nın kapılarını Türklere açan İstanbul, Büyük Turan Rönesansının başlangıcıdır !!! Tarihsel zorunluluk, Orta Asya, Kuzey Kıbrıs'ın ve eski Avrupalıların arasında "Avrupa barış kılıcı" ünüyle ünlenerek tarihleşen Atilla babamızın Macar-Türk hanedanlığının atası olan ve Macaristan'ın ulusal bayraklarının yan yana durmasını belirtiyor. Bu amaçla, Kardeş Türk devletlerinin Avrupa'nın merkezi şehri gibi Sultan Mehmet Fatih'in ruhunu somutlaştıran İstanbul'u muhteşem bir kaleye dönüştürmek, dünyanın neresinde yaşarlarsa yaşasın, tüm Türk diasporalarını tek bir ailede birleştirecek bir "Birleşmiş Türk Birliği" merkezi oluşturmak bizim tarihsel görevimizdir!

Orta Asya ve Azerbaycan'dan geçerek Doğu ve Batı'yı birbirine bağlayan Türk kan damarının koruyucusu İstanbul, tarihi düşmanlarımız karşısında gelecek nesillerimizin Karadeniz'de, Boğazlar ve Akdeniz'de (Beyaz) kendi güçlerini pekiştirmeleri için Avrupa'nın merkezi olarak sonsuz bir Türk kalesi haline gelmelidir.

Günümüzde uluslararası arenada Türk dünyasının kurtarıcısı Mustafa Kemal Paşa Atatürk tarafından kurulan Türkiye Cumhuriyeti'nin ve ulusal kurtarıcımız Haydar Aliyev tarafından kurulan Bağımsız Azerbaycan Cumhuriyetinin devlet bayrakları dalgalanıyor.

Umarım yakında tüm Türk devletlerinin bayrakları aynı kan ve ruha sahip kardeşlik bayrakları içinde dalgalanacaktır. Bu, kadimumum Türk tarihinin 21. Yüzyıl destanının başlangıcı olacak, inşallah! Bu yuzden bayrağını bayrağımın yanına as, KARDEŞ !!!

Saygı, hürmet ve kardeş sevgisi ile:

"Turan Araştırma Merkezi" İB nin Başkanı, Profesör Ejder İsmayılov (Tağıoğlu)

Kaynak: 
https://asasmedya.info/news/politics


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum