AZERBAYCAN HIZ KESMİYOR: ERMENİSTAN'A AİT BİR BAŞKA TAKTİK İHA İMHA EDİLDİ

AZERBAYCAN HIZ KESMİYOR: ERMENİSTAN'A AİT BİR BAŞKA TAKTİK İHA İMHA EDİLDİ
17 Ekim 2020 - 20:44

Azerbaycan, Dağlık Karabağ’daki topraklarını kurtarmak için 27 Eylül 2020’de başlattığı kara harekatıyla Ermenistan’a ağır zayiat verdirmeyi sürdürüyor. Azerbaycan ordusunun Ermenistan’a verdirdiği ağır zayiat haberleri peş peşe geliyor.

Azerbaycan Savunma Bakanlığı Azerbaycan ordusunun Ermenistan’a ait bu kez Ermenistan’a ait Su-25 savaş uçağını düşürüldüğünü duyurmasının ardından Ermenistan’a ait bir başka taktik İHA imha edildiğini açıkladı.

ERMENİSTAN İHA’SINA GÖZ AÇTIRMADILAR!

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan son açıklamaya göre 17 Ekim 2020 tarihinde öğleden sonra Ermeni silahlı kuvvetleri, taktik insansız hava aracı (İHA) ile Ermenistan-Azerbaycan sınırının Tovuz bölgesi yönüne doğru Azerbaycan mevzilerinin üzerinden geçmeye çalıştı.

Ermenistan’ın bir sonraki İHA’sı Azerbaycan Hava Savunma Birimleri tarafından hemen tespit edilerek imha edildi.

AZERBAYCAN CEPHEDE ERMENİSTAN’IN SU-25 SAVAŞ UÇAĞINI DÜŞÜRDÜ

Azerbaycan Savunma Bakanlığından yapılan açıklama ile bugün yerel saatle 11.11’de Cebrail ili yönünde Ermenistan ordusuna ait Su-25 savaş uçağının Azerbaycan askerlerine havadan saldırı girişiminde bulunduğu bildirilmişti.

Azerbaycan Savunma Bakanlığının açıklamasındakaydedilen ifadeler şöyleydi:

“17 Ekim öğleden sonra Ermeni silahlı kuvvetleri, taktik insansız hava aracı (İHA) ile Ermenistan-Azerbaycan sınırının Tovuz bölgesi yönüne doğru mevzilerimizin üzerinden geçmeye çalıştı.
Düşmanın bir sonraki İHA’sı Hava Savunma Birimlerimiz tarafından hemen tespit edilerek imha edildi.”

Kaynak: 
Kırım Haber Ajansı - QHA


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum