Arslan Tekin yazdı: Siyonistler neden pervasız?

Arslan Tekin yazdı: Siyonistler neden pervasız?

Arslan Tekin yazdı: Siyonistler neden pervasız?
12 Mayıs 2021 - 10:09 - Güncelleme: 12 Mayıs 2021 - 23:56

Siyonistler neden çok rahat bombalıyor, neden sivil halkı katlediyor?
İsrail'in istihbarat ağı kuvvetlidir. Filistin örgütlerini adım adım takip ediyordur. Liderlerin nerede olduğunu, ne yaptığını muhakkak biliyordur.
Hesabını halkla mı görmeli yoksa, örgütlerle mi?
Ne yazık ki, hesabı halka kesiyor.
Bir Arap televizyon kanalını açtım. Canlı yayındaydı... Bir Kudüs'e, bir Gazze'ye gidiyordu.
Gazze'den yayın yaparken duman yükseldi. Bomba, seçilmiş bir yere mi, yoksa rastgele mi atılmıştı?
Gazze sıkışık bir şehirdir. İsrail'e sorarsan, Hamas mevzilerini bombalıyor. Ama şehirde mevzi açılacak bir alan yok. Örgütler halkla iç içe. Bombalar Hamas mevzilerine değil, halkın evlerine düşüyor.
Canlı yayında atom bombası patlamış gibi yükselen dumanı görünce "Allah esirgesin!" dedim.
Ne yazık ki 24 kişi katledilmiş, Açıklamalara göre 9'u çocuk.
Zalim bile merhamete gelir. Neden İsrailliler içlerindeki merhameti öldürdüler? Geçmişte en çok eziyet çeken onlar. Merhameti yüreklerinde en çok duyacak olanlar da onlar.
Neden acımasızlar? Neden?! Neden?!
Hamas da bombalıyor, İsrail, Hamas'ın nereye kadar uzanacağını bildiği için tedbiri ona göre alıyor. Atılan bombalar, sivil alanlara düşmüyor. Sivillere bir zararı olsa bile İsrail Devleti'nin verdiği zararla kıyaslanamaz.
Hâlbuki, Gazze'de, tedbir alınması mümkün değil...
Bu çatışmalar mütemadiyen böyle sürecek mi?
Bir tarafta Siyonistler ısrarcı, diğer tarafta Filistin örgütleri...
Savaş sürüp gittikçe, örgütler de kendilerine göre tedbirler alıyorlar, savaş taktikleri geliştiriyorlar. Çoğu yer altında faaliyet gösteriyor. Kim bilir nereden nereye kadar tüneller açmışlar, faaliyet alanı kurmuşlardır.
En basiti... Hatırlayın... Mısır, İsrail baskısıyla mı desem, İsrail korkusuyla mı, ikisi de aynı kapıya çıkar gerçi, Gazze ile sınırları kapattığında, yer altı tünelleri hemen faaliyete geçiyor, bir taraftan diğer tarafa insanlar, silahlar, ihtiyaç maddeleri taşınıyor.
Bir ara tüneller hedefti. Kaçı kapatılabildi?
Siyonistler ABD'yi, İngiltere'yi, bütün Avrupa'yı ve hatta Arap diktatörlüklerini arkamıza aldık, demesinler.
Ya o devletler miadını doldurur, İbn Haldun'un dediği gibi ihtiyarlama devresine girerse, Siyonistler nerede nasıl tutunacaklar?
Ya o ülkelerin insanları, devletlerinin Siyonistlere tanıdığı toleransa, akıl almaz desteğe karşı uyanırlar, ne yaptığınızı sanıyorsunuz, biz kazanıyoruz, siz yediriyorsunuz, derlerse?
Tarihte örnekleri var. Daha eskilere gitmeyelim, Hitler çıktı, darmadağın etti ortalığı. Diktatörlük de bir yere kadar. Hitler halkın desteğini almasaydı tek başına ne yapabilirdi?
Bunlar neden düşünülmüyor? Bunları sadece İsrailliler, sadece, dünyanın değişik bölgelerinde kolonyal düzen kurmuş Yahudiler düşünmemeli.
Tarihte bu kadar eziyet görmüş, oradan oraya savrulmuş cemiyetler, geleceğin hesabını öyle yapmalılar ki, inançlarından soylarından dolayı artık yıpranmasınlar, insanları karşılarına almasınlar.
Siyonistler maalesef bu hesabı yapamadılar, yaptılar ama yanlış yaptılar. "Arz-ı mev'ûd"a dönmek isterlerken, başka halkı yerlerinden ettiler. Kan döktüler. Döktükleri kanı öyle biriktirdiler ki, içine kendileri de düştüler.
İnsanlık bir çare üretmelidir!

Kaynak:https://www.yenicaggazetesi.com.tr/siyonistler-neden-pervasiz-451513h.htm


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum