ARMAGEDDON (KIYAMET SAVAŞI) - Yazan: Veli Metin Türkoğlu

ARMAGEDDON (KIYAMET SAVAŞI) - Yazan: Veli Metin Türkoğlu
14 Mart 2020 - 18:02 - Güncelleme: 16 Mart 2020 - 14:03

ARMAGEDDON (KIYAMET SAVAŞI)

Tevrat’a bakarak gelecek hesaplamaları yapan Kabalistlere göre Armageddon (Kıyamet Savaşı) 2021–2025 yılları arasında yaşanacak. Siyonist ve Evanjelist inanca göre kıyametin kopması için Tanrı’ya yardımcı olmak gerekir. BOP projesi de bu düşünceye (Kıyamete) uygun olarak ayarlanmıştır.

BOP projesinin son aşamasında gerçekleşmesi planlanan Kıyamet Savaşı başlamadan önce Türkiye Müslüman tarafın lideri konumuna getirilerek mutlaka savaşın içerisinde yer alması sağlanacaktır. Çünkü İslam’ın bayraktarı olan Türkler var oldukça Müslümanlık tam olarak yok edilemeyecektir. Bu nedenle ikisini birden yok etme yoluna gideceklerdir. Ortadoğu yeniden şekillenirken Türkiye hakkındaki bu kurgunun da projenin içerisinde olduğunu kanıtlayan birçok olay yaşanmaktadır.

1- Kuzey Irak’tan Akdeniz’e doğru koridor açan PKK’nın bu girişimini engellemek isteyen Türkiye’ye “sen sınır dışına müdahale etme IŞİD’i destekle biz de göz yumalım, PKK ile IŞİD savaşsın.” mantığı ve FETÖ yapılanmasının desteğiyle başlayan olay MİT tırları kumpasıyla sonuçlanmış ve dünya genelinde “Türkiye IŞİD’i destekliyor.” algısı oluşturulmuştur.

2- 2014 yılında IŞİD’e müdahale etmek isteyen Türkiye’ye “Sen müdahale etme. PKK’nın Türkiye sınırından Kobani’ye geçmesine müsaade et, IŞİD’le PKK savaşsın.” mantığı ve FETÖ yapılanmasının desteğiyle başlayan geçişin dünya medyasına yansımasıyla “Türkiye’nin desteklediği İslami terör örgütü IŞİD’le PKK savaşıyor.” algısı oluşturulmuştur.

3- ABD’nin Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan etme tarihi özellikle İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) dönem başkanlığının Türkiye’de olduğu döneme denk getirilmiş ve Türkiye’de karar aleyhinde yapılan İİT toplantısı bütün dünyaya “Türkiye, İsrail ve ABD’ye karşı bütün İslam ülkelerini topladı.” algısı oluşturulmuştur.

Türkiye’yi Müslümanların lideri konumunda göstererek Armageddon Savaşı’nın içine çekmek ve yok etmek istemektedirler. Evanjelistlerin yayınladığı “Türkiye İsrail’i İşgal Ediyor” isimli kitap, bu kurgunun gerçekliğini doğrulamaktadır.

Fotoğraf açıklaması yok.

BOP projesi, “Yeni Dünya Düzeni” (YDD) ile karıştırılmamalıdır. BOP, YDD’nin sadece küçük fakat önemli bir parçasıdır. BOP, “Büyük İsrail Projesi”nin altyapısının oluşturulmasını içeren bir projedir. YDD’ye giden yolun başlangıcıdır. BOP’tan sonra BAP (Büyük Avrasya Projesi) gelecek, BAP’tan sonra süreç devam edecek.

Görüldüğü gibi Siyonistlerin (Küresel Elit’in) bütün projelerinin sonu Tanrı Krallığı’na varmaktadır. En üzücü şey de bunu dünya kamuoyuna anlata anlata ve gözümüzün içine baka baka yapıyor olmalarıdır.

BÜYÜK AVRASYA PROJESİ (BAP) BÜYÜK AMERİKA PROJESİNE DÖNÜŞECEK

ABD, doların çöküşüyle birlikte Avrupa’dan önce dağılacak. ABD’nin, Ortadoğu’daki Arap baharı ve oradan bazı Avrupa ülkelerine sıçrayan “Sarı Yelekliler” gibi ayaklanmalara müdahale etmesi ve buralara demokrasi getirmeye çalışması ABD ekonomisini kötü etkileyecek. Dolar ciddi oranda değer kaybedecek. ABD halkı, “Ortadoğu ve Avrupa’nın çıkarlarını koruyacağız diye ekonomimiz battı.” diyerek ayaklanacak.

Bu ayaklanmalarda; EU (Avrupa Birliği), TTIP (Transatlantik Ticaret ve Yatırım Ortaklığı) ve TPP (Trans-Pasifik Ortaklığı) protesto edilecek ve baskılar üzerine ABD bu birliklerden ayrılacak. Bu arada doların değer kaybı devam edecek.

Bu gelişmeler üzerine 50 eyaletten oluşan Birleşik Devletler (ABD) dağılacak ve 50 ayrı devlet oluşacak. Bu devletler dolar mağduru ekonomilerini kurtarabilmek için Küresel Patronların yönetimine razı olacak… ve nihayetinde “Büyük Asya-Avrupa-Amerika Projesi” (BAAAP) ile son halini (Dünya Hükümeti / Tanrı Krallığı) alacak şekilde devam edecektir.

Bu tahminlerimizin nasıl ve ne zaman gerçekleşeceği belli değildir. Belli olan bir şey varsa o da BOP projesinin başlamasıyla birlikte “Yeni Dünya Düzeni” denen bombanın fitilinin ateşlendiğidir.

Kaynak:

Görüntünün olası içeriği: yazı

Veli Metin Türkoğlu

Araştırmacı - Yazar

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum