Aqil Semedbeyli halka seslendi

Aqil Semedbeyli halka seslendi
04 Ağustos 2020 - 13:28
Değerli vatandaşlar!
Rusların haylarla (Ermenilerle) ortak tatbikat yapması sizi korkutmasın! 
Öncelikle, artık yanımızda Türkiye var! Türkiye Suriye ve Libya'da neler yapa bileceğini artık kanıtlamıştır. 
İkincisi: Rusya'nın 120 milyon insanı var ve bunların 15 milyonu Ukraynalı, 40 milyonu ise müslümandır. Geriye kalanı da savaş değil, iyi yaşam istiyor. Rusya vatandaşı iyi yaşamı tatmış, rahat yaşam nasıl oluyor bilir. Artık hesap soruyorlar ki, "neden dünyanın en büyük kara sahasına sahip bir ülkenin vatandaşları bu kadar kötü bir durumda yaşıyor?! Neden Avrupa ülkeleri Rusya halkından daha iyi yaşıyor?!" 
Üçüncüsü: Artık Rusların bir ideolojisi yok. İdeoloji ise en büyük silahtır. Bu silahı 20. Yüzyılın başlarında kullandılar, şimdi hiç kimseye numara gelemezler. 
Dördüncüsü: Ekonomileri çöküş sürecine girdi. Savaş çok para ister. Şimdi Rusya'nın parası yok. Bizimkiler gibi devletten çalıp Batıya taşıdılar. 
Beşincisi: Şimdi Azerbaycan da eski Azerbaycan değil. Hem güçlü ordusu var, hem de arkasında Türkiye-Pakistan-Ulrayna gibi güçlü ortakları... 
Altıncısı: Ruslar da çok iyi anlıyor ki, Haylara güvenmek olmaz. İlk fırsatta Rusları hayvan gibi satarlar. Gereksiz Haylar için ecdadları olarak bilinen Türkleri karşılarına almazlar. Şimdiye kadar yaptıkları sadece blef ve kendi çıkarlarını korumak için son kartlarını kullanıyorlar. Sevgili liderimiz Ebülfez Elçi Bey dediği gibi: "Ruslar Kafkasya'dan gidecekler." 
Bu tatbikat manasız bir iş. O kadarını yapmak istiyorlarsa, yapsınlar. Ancak Haylar Türkiye-Azerbaycan ortak tatbikatından sonra nerdeyse çıldırmal üzere... 
Hakk incelir, ancak kopmaz!

Kaynak: https://asasmedya.info/news/politics

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum