YUNAN TACİZLERİ VE ERMENİSTAN - Lütfullah Kaleli

YUNAN TACİZLERİ VE ERMENİSTAN - Lütfullah Kaleli
03 Haziran 2020 - 20:03 - Güncelleme: 03 Haziran 2020 - 20:06

Bayram haftası Yunanlı askerler, sivil botumuza ,kendi kara sularımızda ateş açtı. SİVİL BOTUMUZU Yunan işgalindeki adalara götürmek istediler. Öteden beri yaptıkları bundan sonra yapacakların belgesi olsa gerek.

Kıbrıslı Türklere yaptıkları, Suudiler- BAE- Mısır- İsrail -Fransa ve benzerleri ile giriştikleri gizli ve açık saldırılar,Terör örgütlerine verdikleri sınırsız destek ; Yunan Megalo ideasının kesintisiz devam ettiğinin ispatıdır.

Bizdeki hainler ise ;” biz denize insan dökmedik taş döküp hava alanı yaptık “ bir kısım siyasetçilerimiz; sahaya çıkmadan önce Fener Rum Patrikhanesine ziyaretlerde bulunup, patriğin hayır duasını almayı hüner kabul etmektedirler. Anası Ermeni olduğunu iddia edilen bir başka siyasetçimiz ise :” devletin ideolojisi olmaz” demekte. Ermenistan’a yardım edilmekte. Kayıt dışı 70 000den fazla Ermenistan vatandaşı Türkiye’de yaşamakta, kazançlarını Ermenistan’a aktarmaktadırlar.

Yunan siyasetçiler ; bizdeki bazı siyasetçilerden daha onurlu görünüyor.  Öteden beri dikkatleri ,sürekli Yunanistan ve Ermenistan üzerine çekiyor değişik örnekler veriyorum . Bu nedensiz değil. Mukayeseli harp tarihi- Mukayeseli siyasal tarih- mukayeseli iktisat tarihi, Mukayeseli terör tarihini Selçukludan bu yana  ele  aldığımızda, girişeceğimiz örnekleme çalışmaları önümüz aydınlatacaktır.

Yunanlıların İzmir’e çıkma sevdaları sona ermemiş , daha da hızlanmıştır. Yunan devlet adamları gereğini yapıyorlar. Yunan Cumhur başkanının, Meriç nehri kıyısına gelip, Türkiye’ye meydan okumasını unutmadım. AVRUPALININ YUROLARININ NASIL ŞIMARTTIĞINI HEP BERABER GÖRDÜK.

Yunanistan’a karşı, izlenen edilgen politikalardan derhal vazgeçilmeli anladıkları dilden konuşulmalı,ele geçirdikleri adalarımızı derhal geri almanın çarelerine bakılmalıdır .”Yavaş tükürüğün sakala zararı vardır.”diyen atalarımızı bir bildikleri vardır.

Yunanistan için dediklerimin benzerlerini, Ermenistan için de demek, çok basit. Adamlar büyük Ermenistan davasından hiç caymadılar. Halen, bayrağımız Erivan metrosunun girişinde Ermenilerin ayakları altındadır. Bayrağımızı çiğneyen Ermeni ayakların kırılması bizim için onur meselesi olarak önümüzde durmaktadır.Onurumuzu kurtaracağımız ,Ermeni hayallerini kabusa çevireceğimiz günleri çok, çok özledim. Ya sizler ne durumdasınız!

Türk devlet aklından beklediğim, bizlere özlediğimizi vermeniz, Canavarın tek dişi zarar görmüştür. Zamanlamaya dikkat edilerek  seri hamleler yapmak durumundasınız. Yeni yollarda emekleyenler- cesaretlerini yitirenler- tereddüde düşenler, yavaşlayanlar ayaklar altında kalır,ezilirler,yok olurlar.

Yüce Çalabımızın görkemli, kutlu selamları; bizlere muradımızı verebilmek için gecesini gündüzüne katan, yiğitlerimizin, aydınlarımızın, ve fedakar devlet adamlarımızın üzerine olsun vesselam.Görklü Çalabımız; bizlere, muradımızı tez vakitte versin- Kızıl elma ne de güzel görünüyor. Kızıl elmaya kızıl elmaya.

Kaynak: https://asasmedya.info/

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Kutbi tekin
    3 yıl önce
    izmirden kutbi tekin 50 sene once beraberdik. Görüşelim.twitter:kutbi38457232