Yazar Naci YENGİN Soma Kitap Fuarında konferans verdi

Yazar Naci YENGİN Soma Kitap Fuarında konferans ve imza gününe katıldı.

Yazar Naci YENGİN Soma Kitap Fuarında konferans verdi
27 Nisan 2018 - 22:17 - Güncelleme: 27 Nisan 2018 - 22:23

 

Yazar Naci YENGİN Soma Kitap Fuarında konferans ve imza gününe katıldı.

11. Kitabı yayımlanan Naci YENGİN Soma Kitap Fuarındaydı.

Soma Kaymakamlığı ve Soma Belediyesi işbirliği ile 18-27 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen ve 50 yazar 50 yayınevi sloganıyla başlayan I. Soma Kitap Fuarı muhteşem bir kapanışla sona erdi.

I.Soma Kitap Fuarının son günü olan 27 Nisan 2018 tarihinde Tarihçi-Yazar Naci YENGİN kitaplarını imzaladı.

Tarihçi Yazar Naci YENGİN sabah 11.00’de imza standında “Şehzade Şehir-Manisa ve “ Aşk’ın Ben’i” kitaplarını imzaladı. Öğleden sonra 14.00’de ise Fatih Anadolu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde konferans verdi.

Yazar Celil Altınbilek “Memleket Sevdası” kitabını okuyucularla buluşturdu. Yoğun ilginin görüldüğü imza ve söyleşilerde I. Soma Kitap fuarında renkli anlar yaşandı.

Tarihçi-Yazar Naci YENGİN ’in Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini konferans salonunda gerçekleştirdiği konferans ve imza programı coşkulu geçti.

Soma Fatih Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen programda Naci YENGİN gençlerle buluştu.

Gençlik, gelecek, gençlik, amaç ve Manisa’nın değerleri ve insanın kendisini yetirmesi üzerine konuşma yapan Yengin konferans salonunu dolduranlar tarafından ilgiyle takip edildi.

“Şehzade şehir-Manisa” ve “ Aşk’ın Ben’i” kitaplarından örnekler veren Yengin’e ilgi büyüktü.

Soma Fatih Mesleki Teknik Anadolu Lisesi müdürü Murat Öztürk’ün teşekkür konuşmasından sonra kitaplarını imzalayan Naci YENGİN Soma Kitap Fuarında emeği geçen başta Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Fuar organizasyonda görev alan Önder Güzelaslan ve Elma Gurubu yetkililerine teşekkür etti. Çiçek takdimi ve hatıra fotoğrafından sonra konferans sona erdi.


27 Nisan 2018- Soma Fatih Mesleki Teknik Anadolu Lisesi

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum