Yazar Naci YENGİN, oğlu Oğuz KAĞAN'ı sünnet ettirdi.

Manisa’da Denge Gazetesi köşe yazarlarından Naci Yengin oğlu Oğuz Kağan’a Manisa Öğretmenevi’nde görkemli bir sünnet düğünü gerçekleştirdi.

Yazar Naci YENGİN, oğlu Oğuz KAĞAN'ı sünnet ettirdi.
06 Eylül 2016 - 23:06 - Güncelleme: 06 Eylül 2016 - 23:34

Oğuz Kağan Yengin; “Ol deyince olduran, gönüllerimizi imanla dolduran Yüce Allah’ın doksan dokuz adıyla…” yazan davetiyesiyle misafirlerini sünnet törenine davet etmişti.

Ardından 3 Eylül Cumartesi günü Manisa Öğretmenevi’nde gerçekleştirilen sünnet düğününe davetliler büyük ilgi gösterdi ve aileyi yalnız bırakmadılar.  

Uzun konvoy eşliğinde sünnet düğününün yapılacağı alana gelen Oğuz Kağan misafirleri selamladı ve babası Naci Yengin, annesi Sevim Yengin ve ablaları ile birlikte görkemli pastasını kesti.

Ardından Oğuz Kağan  Ege Yöresi’ne ait olan ‘Zeybek Foklör Ekibi’ ile Efe olarak halk oyunu sergiledi.  Sünnet düğününde hiçbir detay atlamayan Yengin Ailesi, Oğuz Kağan’ın avuçlarına kına yaktılar.

Yengin Ailesi’nin bu özel gününe Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Süleyman Sami İlker, Manisa İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Demirci Eğitim Fakültesi Eski Dekanı Yüksel Abalı, Prof. Dr. Necati Tarhalı ve çok sayıda davetli katıldı. 

kaynak:www.manisadenge.comhttp://www.manisadenge.com/ozel-haber/naci-yengin-oglu-kagani-sunnet-ettirdi-h20896.html

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum