Yazar Naci YENGİN Manisa'da afişlerde

Yazar Naci Yengin'in imza günü ve söyleşi programı Manisa Afişlerini süsledi

Yazar Naci YENGİN Manisa'da afişlerde
13 Haziran 2018 - 18:42 - Güncelleme: 16 Haziran 2018 - 09:03

Yazar Naci Yengin’ in imza günü ve söyleşi programı Manisa afişlerini süsledi.

Manisa’da ender görülen bir uygulamayla Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa’lı yazar Naci YENGİN ‘in imza günü ve söyleşi programını cadde ve sokaklardaki reklam panolarından duyurdu.

19 Haziran 2018 Salı günü 14.00'de Manisa Kültür Merkezi Fuaye salonunda gerçekleştirilecek olan imza günü ve söyleşi programının Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından tanıtımı yapıldı.

Yazar Naci YENGİN ‘in 11. kitabı olan "Aşkın Beni" kitabının tanıtımı Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapıldı. Manisa'da reklam panolarıyla duyurusu yapılan imza günü ve tanıtım programı Manisa cadde ve sokaklarında yerini aldı.

"Kendisi için sürpriz olduğunu ve Manisa'ya dair inancı ve umudunun her geçen gün arttığını” ifade eden Yengin, Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkür etti.

"Manisa'da yazarların mutlaka sivil toplum derneği etrafında yapılanmaları gerektiğini" ifade eden yazar "Manisa'da yaşayan ve Manisalı olan yazarların hiçbir siyasi görüş farkı gözetmeksizin bir çatı altında birleşmesi gerekir. Bu konuda belediye ve kamu kurumlarının da gereken desteği vermeleri gerekmektedir. Manisa'nın tanıtımı açısından yazarların önemli görevler ifa ettiğini biliyoruz. Bu konuda gazeteci ve yazarların çalışmalarının desteklenmesi, kitaplarının yayımlanması gerekmektedir." şeklinde konuştu.

“Yayımlanmış 11 kitabı bulunduğunu, Ancak şimdiye kadar böyle bir tanıtımın yapılmadığını, Manisalı yazarlara gereken ilgi ve desteğin verilmesi halinde şehrin kültürel, ekonomik, siyasi ve coğrafi varlıklarının ortaya çıkarılabileceğini” ifade eden yazar yeni çalışmaları hakkında bilgiler verdi.

“Şimdiye kadar yayımlamış olduğum tarihi ve edebi eserler tüm insanların ortak duygu ve düşüncelerini ifade ederler. Ancak geçen yıl yayımlamış olduğumuz “ Şehzade Şehir-Manisa” kitabımızla bir nebze de olsa şehrimize dair borcumuzu ödemeye çalıştık. Ancak bu yeteri değildir. Önümüzdeki dönemde “Yunus Emre ve Manisa”, “Fatih Sultan Mehmet ve Manisa” gibi şehir özelinde edebi ve tarihi bazı projelerimiz bulunmaktadır. Gereken desteğin verileceğini umuyor ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum”

Yazar Naci YENGİN “Manisa'da ulusal yayın yapan ve kitapları yayımlanan yazar sayısının kısıtlı olduğunu ve bu yazarların destelenmesi konusunda daha fazla çalışma yapılması gerektiğini” ifade etti.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum