Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şubesi Yeni Yerinde Açılyor.

Dil bilincinin toplumda yerleşmesi ve gelişmesini sağlayacak faaliyetlerde bulunmak ve bu konuda çalışmalar yapan kişi ve kuruluşlara destek vermek amacı ile kurulan ve bu faaliyetleri kamu yararını gözeterek yapan Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şubesi

Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şubesi Yeni Yerinde Açılyor.
01 Aralık 2016 - 20:22

 

DEVLETLER VE MİLLETLER DİLLERİYLE VAR OLURLAR
 

Milletlerin dilleriyle var olduklarını ve dillerin kültür taşıyıcısı görevi gördüklerini belirten AK Parti Manisa Milletvekili ve Türk Dil ve Edebiyat Derneği Manisa Şube Başkanı Doç. Dr. Selçuk Özdağ, “Dil aynı zamanda ulus inşacısıdır. Eğer bugün Türkçe varsa Türkiye’de vardır. Türkçe varsa Türk milleti de vardır. Milletler dillerini, tarihlerini, geleneklerini ve göreneklerini, kültürlerini gelecek kuşaklara taşırlarsa o milletler var olmaya devam ederler. Biz de Türk Dil ve Edebiyat Derneği olarak Manisa’da ve Türkiye’de adından söz ettiren bir dernek olma hedefindeyiz. Bu güne kadar gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerimizde bunu gösteriyor. Bu faaliyetlerin gerçekleşmesinde katkıları olan Belediye Başkanlarımıza özellikle Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik’e, Sivil Toplum Kuruluşlarına ve iş adamlarına teşekkür ediyoruz. Yeni binamıza da taşındık ve bu yeni binamızda yapacağımız ön çalışmalar ve gayretler neticesinde sadece Manisa merkezdeki değil en ücra köşesindeki vatandaşlarımıza ulaşma hedefindeyiz.  Derneğimizin ister yönetim kademelerinde bulunan ister üye olarak bulunan tüm kardeşlerimize çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ayrıca Manisa Şube  Başkanlığını  Manisa Milletvekili  Doc.Dr. Selçuk Özdağ'ın yaptığı derneğin irtibat bürosu  04/12/2016 Pazar günü Saat :12.00'de , Çarşı Mahallesi Çimentepe Cad. No:9/A,  Şehzadeler/Manisa adresinde açılacağı ve Tüm Halkımızın Açılışa Davetli olduğu bildirildi.(Salihli Divan Üst katı )

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum