Ödül iade ettiren skandal

Altın Kelebek töreninde ‘Yılın En İyi Dizisi’ ödülünü alan ‘Diriliş Ertuğrul’un yapımcı ve senaristi Mehmet Bozdağ’ın konuşması engellendi. Bu saygısızlığa tepki gösteren Bozdağ ödülü iade etti

Ödül iade ettiren skandal
14 Kasım 2016 - 18:55

Hürriyet okurlarının oylarıyla gerçekleştirilen 43. Pantene Altın Kelebek Ödülleri dün akşam sahiplerini buldu. "En İyi Dizi" kategorisinde ödülü TRT1'de yayınlanan "Diriliş Ertuğrul" kazandı. Ödül, dizininin yapımcısı ve senaristi Mehmet Bozdağ'a verildi. Ancak Bozdağ'ın teşekkür konuşması yapmasına izin verilmedi. Bu duruma tepki gösteren Bozdağ, "Bizlere ödül veren izleyicilerimizi selamlama ve teşekkür konuşması yapmam engellenmiştir" dedi. Ödül alanların tümüne konuşma hakkı verildiğine dikkat çeken Bozdağ, şunları kaydetti: "Bu hakkımızı kullanmamızın engellenmesini manidar buluyorum. Bu engellemenin haklı başarımız ve izleyicilerimize yapılan bir nezaketsizlik olduğuna inanarak ve haklı olarak aldığımız ödülü kuliste iade ettim."

Ödül iade ettiren skandal




BAYÜLGEN'İN SAYGISIZLIĞI
Programın sunucusu Okan Bayülgen, yaşanan saygısızlıkta suçu ekibi karşılayan hostese attı. Ekibin alelacele götürüldüğünü savunan Bayülgen, bu nedenle teşekkür etme imkanı bile bulamadıklarını kaydetti. Diziyi hiç seyretmediğini de kaydeden Bayülgen, "Söz veriyorum, bundan sonra her gün seyredeceğim" ifadesini kullandı. Bayülgen'in bu açıklamalarına da tepki gösteren Bozdağ, "Özür dilemek yerine, dizimizi hiç izlemediğini söyleyerek alaycı bir konuşma yapması ve bundan sonra izleyeceğini belirtmesi de nezaketten uzak bir davranış. Bütün dünyanın farkında olduğu ve konuştuğu bir dizinin yeni farkına varması kendi ayıbıdır. Mümkünse dizimizi izlemesin" diye konuştu. Skandala, dizinin oyuncularından Cavit Çetin Güner de sosyal medyadan paylaştığı fotoğraf ve şu sözlerle tepki gösterdi: "Üç sezonun en çok izlenen dizisine mecburen ödül verdiler. Mikrofon bile tutmadan kulisini yolunu gösterdiler... Bu ödülün değeri fotoğrafta, pabucum daha değerli şu an..." Bu arada aTV'den Müge Anlı da gecede "En İyi Kadın Sunucu" ödülü ile "Yılın TV Programı Özel Ödülü"nün sahibi oldu.

sabah gaz.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları