"Kırmızı Köprü" yayın hayatına başladı

Manisa'da Gündem Gazetesinde ayda bir yayınlanacak olan "Kırmızı Köprü" adıyla kültür sanat sayfası yayın hayatına başladı.

"Kırmızı Köprü" yayın hayatına başladı
12 Şubat 2020 - 10:16 - Güncelleme: 12 Şubat 2020 - 22:55

Kırmızı Köprü yayın hayatına başladı

Manisa'da Gündem Gazetesinde ayda bir yayınlanacak olan "Kırmızı Köprü" kültür sanat sayfası yayınlandı.

Yazar Tamer Bükülen, şair Ertem ÖZuşaklı ve tarihçi-yazar Naci Yengin trafından hazırlanan kültür sanat sayfası "Kırmızı Köprü" Manisa'da kendisinden çokça söz ettireceğe benziyor.

"Manisa'da süreli yayının yıllardır bulunmamasına üzüldüklerini, bu eksikliği yıllardır duyduklarını Manisa'da Gündem gazetesinin kendilerine imkan tanıdığını ve şimdilik ayda bir yayınlanacak olan sayfanın kültür sanat severlerin ilgisine mazhar olduğunu" ifade eden sayfa editörleri amaçlarıın destek olunması halinde süreli bir yayın olduğunu ifade ettiler.

Açıklamalarına devam ededn editörler "Gündemin yoğunluğundan, kaosundan yorulan, zihinleri bunalan kültür ve sanat severler adına gazetede her ay tam sayfa "Kırmızı Köprü" adıyla kültür sanat sayfası hazırlamaya karar verdik. Aylık olarak düşündüğümüz aylık dergi niteliğindeki sayfamız şehre taze bir soluk getirecektir inancındayız. Başta bize inanan ve desteğini esirgemeyen gazete yönetimi olmak üzere emeği geçen herkese şimdiden teşekkür ederiz." diyerek düşüncelerini ifade ettiler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum