Hasan Ali Toptaş'ın Gölgesizler romanı İtalyanca ve Romence basılıyor

Hasan Ali Toptaş’ın Gölgesizler adlı romanı pek çok dilden sonra şimdi de İtalyanca ve Romence olarak basılacak. Dünya okurlarıyla buluşmaya devam eden Hasan Ali Toptaş’ın Gölgesizler adlı romanı sinema filmi olarak da çekilmişti.

Hasan Ali Toptaş'ın Gölgesizler romanı İtalyanca ve Romence basılıyor
28 Temmuz 2019 - 00:23

Hasan Ali Toptaş’ın Gölgesizler romanı İtalyanca ve Romence basılıyor.

Gölgesizler romanı İtalyanca ve Romence olarak da basılıyor. Hasan Ali Toptaş’ın Gölgesizler romanı daha önce İngilizce, Almanca, Fransızca, İsveçce, Flamanca, Korece dillerinde basılmıştı.

Hasan Ali Toptaş’ın İtalya’da yayınlanacak ilk romanı Gölgesizler değil. Daha önce de Toptaş’ın iki romanı İtalyanca basılmış ve okurlarla buluşmuştu. Şimdi İtalyan okuruyla buluşacak olan üçünce roman Gölgesizler olacak.

Gölgesizler, Hasan Ali Toptaş’ın çok sevilen romanlarından biri. Aynı zamanda sinemaya da uyarlandı. Yönetmenliğini Ümit Ünal’ın yaptığı aynı adlı film 2009 yılında beyaz perdede seyirciyle buluşmuştu. Filmde Hasan Ali Toptaş da kısa bir rol almış, seyriciye bu anlamda da ulaşmıştı.

Kaynak:https://724kultursanat.com/golgesizler-romani-italyanca-ve-romence/?fbclid=IwAR0_fPkIiwv1jnACzyjZ2gi3Et9IWUaH7Gpx8rSamhKghYajCNiS9xhPYh8

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum