Hani YPG, PKK değildi!

Önce DAEŞ ardından PKK’lı barbar çetelerin işgal ettiği Rakka’da resmi 4 bin 500, gayriresmi 10 bin sivili katleden emperyalist çeteler, soykırıma devam ediyor. ABD’nin “PKK ile bir bağı yok” dediği YPG, Rakka’yı müttefiki DAEŞ’ten alır almaz; caddeleri bebek katil Öcalan fotoğraflarıyla donattı.

Hani YPG, PKK değildi!
20 Ekim 2017 - 20:56

Diriliş Postası / Editör Masası

ABD'nin kirli oyunu bir kez daha ortaya çıktı. DAEŞ bahanesiyle aylarca bombalanarak 10 bin insanın katledilip, 500 bin sivilin sürüldüğü Rakka’da, ABD’nin emriyle PKK’ya teslim edilen şehrin sokakları bebek katili Öcalan posterleriyle donatıldı. 

DAEŞ ile mücadele adı altında Suriye'nin kuzeyinde PKK'ya alan açan ve birçok bölgeyi PKK'ya teslim eden ABD, Türkiye'nin “PKK ve YPG aynı” tezine karşı yıllarca YPG'nin terör örgütü olmadığı yalanını söyledi.

DAEŞ ile mücadele yalanı adı altında terör örgütü PKK/YPG'ye bir terör ordusu kuran ABD, son olarak Rakka'yı DAEŞ'ten alarak YPG'ye verdi.

Binlerce sivilin katledildiği yaklaşık 500 bin sivilin yerinden edildiği şehirde zafer turu atan terör örgütü mensupları, şehrin merkezine bebek katili olmasıyla ünlü teröristbaşı Öcalan'ın posterlerini astı.

Rakka'da gerçekleşen devir teslim sonrası bölgeye gelen emperyalist propaganda servisleri olan haber ajansları ise Öcalan posterlerinin bulunduğu meydandan işgali, “Rakka'nın DAEŞ'ten kurtarılması” olarak dünyaya duyurdu.

ABD’nin terör hattı

Yüzde 1 oranında bile Kürt nüfusun olmadığı, Rakka’dan sürülen Arap nüfusun yerine suni nüfus planlarının yapıldığı bölgede doğrudan ABD tarafından hazırlanmış Suriye terör hattı haritasının Irak’ın kuzeyiyle birleşeceği öngörülüyor.

Zeminin hazır olmasıyla birlikte Rakka’yı müttefiki PKK terör örgütüne devreden DAEŞ terör örgütünün Deyrizor’a gitmesiyle, PKK’nın sıradaki işgal hedefinin Deyrizor olduğu ortaya çıktı.

“PKK ile YPG arasında bir bağ görmüyoruz” demişlerdi!

ABD Dışişleri Bakanlığı eski Sözcü Yardımcısı Mark Toner başta olmak üzere ABD'li yetkililer defalarca, Türkiye'nin “YPG ile PKK aynı örgüttür” tezine karşı ABD'nin YPG'yi “terör örgütü” olarak görmediğini vurguladı. Eski sözcü Toner daha önce yaptığı bir açıklamada PKK'nın ABD'ye göre bir terör örgütü olduğunu belirterek,  “PKK ile YPG arasında açık fark var. YPG konusunda Türkiye ile aynı görüşte değiliz. Türkiye, PKK ile YPG arasında bir bağ görüyor. PKK'nın terör örgütü olduğu konusunda biz çok açık olduk. Ancak biz PKK ile YPG arasında bir bağ görmüyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum