Emekli albaydan ikinci darbe uyarısı!

Emekli Albay Uğur'dan korkutan senaryo: 'İkinci kalkışmaya hazırlıklı olun'

Emekli albaydan ikinci darbe uyarısı!
25 Eylül 2016 - 19:57

Yenişafak gazetesine röportaj veren Emekli albay Hasan Atilla Uğur, "İkinci kalkışmaya hazır olun. Ve çok yakın bir zamanda. Çok net bilgi olarak söylüyorum, ikincisi daha kanlı olacak. Bugün bir zafer sarhoşluğu içindeyiz. Ben sizin aracılığınızla Türkiye'yi uyarıyorum. Kimse 'tamam bu iş bitti, türkiye rayına oturdu, artık Amerika başka bir şey yapamayacak, FETÖ başka bir şey yapmayacak, PKK başka bir şey yapamaz, biz belini kırdık bu örgütlerin' falan demesin" diye konuştu.

 

Terör örgütü PKK'nın yöneticisi İmralı'da sorgulayan ekipte bulunan emekli albay Uğur, "Olay büyük ihtimal Şemdinli,Yüksekova ya da Kızıltepe'de olacak. Burada 15-20 kişi ölecek. Bölgedeki bütün ilçelerde, illerde, İngiliz konsolosluğundan ziyaret edilen aşiretler bu oyuna gelirlerse eğer halkı sokağa dökecekler. Batı'da ise fitili 4-5 noktada sansasyon yaratacak büyük patlamalarla ateşleyecekler. Bunu ya PKK ya da IŞİD yapacak" iddiasında bulundu. Uğur, eş zamanlı suikastların de başlayacağını öne sürdü.

'AMAÇLARI İŞGAL'

Kıbrıs'ta konuşlu İngiliz deniz piyadelerinin kaos bahanesiyle Türkiye'ye gireceğiniiddia eden emekli albay Uğur, "İkinci kalkışmanın esas amacı işgal" dedi. Uğur, "Aldığım bilgiye göre İngilizler 2.5 aydır Güneydoğu'daki bütün aşiretlerin ayağına gidiyor. Özellikle HakkariVan, Çatak, Silopi, Mardin bölgesinde etkin aşiretlere. Bunlarla pazarlıklar yapıyorlar. Toprak ağası olarak varlığını sürdüren bu aşiretlerin bankalara olan birikmiş trilyonlarca liralık borçlarını ödediler. Aşiretlerin bütün kredi borçları ödendi. İngiltere ödedi bunları. Konsolosun aşiretler içinde ne işi var?" dedi.

hürriyet gaz

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum