Eğitimci-Yazar-Şair Alper Tunga Kumtepe, Alaşehir Celal Şükrü Sayınsoy öğrencileri ve velileriyle bir araya geldi.

Eğitimci-Yazar-Şair Alper Tunga Kumtepe, Alaşehir Celal Şükrü Sayınsoy öğrencileri ve velileriyle bir araya geldi.
07 Aralık 2019 - 23:15 - Güncelleme: 07 Aralık 2019 - 23:25

Eğitimci- Yazar-Şair Alper Tunga Kumtepe, Alaşehir Celal Şükrü Sayınsoy öğrencileri ve velileriyle bir araya geldi.

Öğrencilerin ilgi ve dikkatle takip ettiği etkinlikte, Eğitimci-Yazar ve Şair Alper Tunga Kumtepe yazarlığa başlama serüvenini ve kitap okumanın yararlarını öğrencilerle paylaştı. Okuyan ve irdeleyen gençliğe duyulan ihtiyacı vurgulayan Kumtepe ülkemizdeki ve dünyadaki okuma oranlarına dair sunumuyla okumanın önemini vurgulayarak öğrencileri çeşitli türlerden kitapları eleştirel ve bilinçli bir şekilde okumaya davet etti.

Akıcı sunumuyla öğrencileri bilgilendiren Kumtepe konuşmasının ardından öğrencilerin sorularını içtenlikle cevaplayarak “Yedi Renk Öyküler” isimli hikaye kitabının yanı sıra “Gönlümün Tek Hecesi Aşk” ve “Zamanın İçinde Anı Yakalamak” adlı kitapları öğrenciler için imzaladı. Yazarı tarafından imzalanmış kitaplara sahip olmanın sevincini yaşayan öğrenciler etkinlikten oldukça memnun ayrıldı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programın ardından okul müdürü İsmail Ekici, eğitimci yazar Alper Tunga Kumtepe'ye etkinliğe katılımlarından dolayı teşekkür etti. Müdür Ekici, öğrencilerin okumaya olan istek ve heveslerini pekiştirmek amacıyla bu tür etkinliklere yer vermeye devam edeceklerini söyledi.

Görüntünün olası içeriği: 1 kişi, ayakta

Görüntünün olası içeriği: 3 kişi, ayakta duran insanlar
Görüntünün olası içeriği: 20 kişi, gülümseyen insanlar, kalabalık ve iç mekan
Görüntünün olası içeriği: 6 kişi, oturan insanlar ve iç mekan

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum