Ege'de korkutan deprem.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD)'ın bildirdiğine göre, saat 01:31'de Muğla yakınlarında 6,3 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Depremin merkezi Yunanistan'ın Kos Adası açıkları. Kos Adasında 2 kişi hayatını kaybetti çok sayıda kişi yaralandı..

Ege'de korkutan deprem.
21 Temmuz 2017 - 11:43

Türkiye'nin Batı bölgesi  merkezli le sallandı. Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) saat 01.31'de meydana gelen depremin büyüklüğünü 6.3 olarak açıklarken, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsi ise 6.2 olarak duyurdu. Depremin merkezi olan Yunanistan'ın Kos adasında 2 kişi hayatını kaybetti çok sayıda yaralı var.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü'ndan alınan bilgiye göre saat 01.31'de merkez üssü Muğla'nın Gökova İlçesi'nde 6.2 büyüklüğünde deprem oldu. Deprem Muğlanın yanısıra Ege bölgesi ile Akdeniz'in bazı bölgelerinden de hissedildi. Depremi hisseden bölgelerde vatandaşlar indişe ile sokaklara çıkarken, can kaybı ve hasar konusunda belediye ve ekipler çalışmalara başladı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) ise depremin büyüklüğünü 6.3 ve merkez üssünü ise Muğla'nın Datça ilçesi olarak açıkladı..takvim Gaz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum