Cumhurbaşkanı Erdoğan Paris'te AB'ye rest çekti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Paris'te AB'ye rest çekti! 'Sürekli 'Ne olur bizi alıverin' diyecek halimiz yok...'

Cumhurbaşkanı Erdoğan Paris'te AB'ye rest çekti!
05 Ocak 2018 - 23:02

Cumhurbaşkanı ErdoğanFransa lideri Macron ile birlikte kameraların karşısına çıktı ve Avrupa Birliği'ne Paris'ten seslendi. AB'nin Türkiye'yi ciddi manada yorduğunu belirten Erdoğan, "Belki de bizi bir karara doğru sürükleyecektir. Zira sürekli olarak 'ne olur artık bizi de alıverin' diyecek halimiz de pek yok. Bakın bunu Fransa'da dillendiriyorum" dedi.

Bir gazetecinin dile getirdiği soruyu yanıtlayan Erdoğan, "FETÖ ağzıyla konuşuyorsun. Bu operasyonu yapanlar FETÖ'nün savcılarıydı, şu anda içerdeler. İstihbarat teşkilatlarının bu tür operasyonlara yönelik yetkileri vardır. ABD'nin Suriye'ye getirdiği 4 bin TIR silahı niye sormuyorsun? Niye bunun üzerinde durmuyorsun. Bunları kolay kolay karşınızda yutacak kimse yok" dedi.

Fransa lideri Macron, "Türkiye ile terörle mücadelede örnek teşkil eden iyi bir işbirliğimiz var. Mücadeleyi birlikte sürdüreceğiz" dedi.

Liderler basın toplantısına başlamadan önce Türkiye ve Fransa arasında birçok anlaşma canlı yayında imzalandı. Atılan imzalar arasında, füze savunma anlaşması da var. Milliyet gaz.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum