ÇAVUŞOĞLU'NDAN, YENİ SEÇİLEN KOSOVA DEMOKRATİK TÜRK PARTİSİ GENEL BAŞKANINA TEBRİK

ÇAVUŞOĞLU'NDAN, YENİ SEÇİLEN KOSOVA DEMOKRATİK TÜRK PARTİSİ GENEL BAŞKANINA TEBRİK
14 Kasım 2019 - 17:30

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kosova Demokratik Türk Partisi(KDTP)’nin yeni genel başkanı Fikrim Damka’yı telefonla arayarak tebrik etti ve Kosova Demokratik Türk Partisi başta olmak üzere, tüm topluma hayırlara vesile olmasını diledi.

Çavuşoğlu, Fikrim Damka’nın KDTP genel başkanlığı ile birlikte daha fazla işlere imza atacağına güveninin tam olduğunu ifade etti.

Görüşmenin detaylarının paylaşıldığı Kosova Demokratik Türk Partisi(KDTP)nin resmi sayfasında yayınlanan mesajın tamamı:

”Kosova Demokratik Türk Partisi’ne Genel Başkan seçilen Firkim Damka’yı telefonla arayıp tebrik eden Türkiye Dışişleri Bakanı mesajında şunları iletti. Türkiye devleti olarak devraldığınız bu görevi kutlar Partinize, toplumunuza ve şahsınıza hayırlara vesile olmasını dilerim. Bu bağlamda bu güne kadar olduğu gibi bundan böyle de Türkiye Kosova arası ilişkilerde çok önemli görevlerde bulunacağınıza, Türkiye ile ilişkilerde yeni bir ivme katacağınıza ve Kosova’da yaşayan soydaşlarımızın dertleriyle yakından ilgilenerek beraberlik içinde kadrolarınızla kardeşlerimizi kucaklayacağınıza güvenimiz tamdır.”

Kaynak: https://qha.com.tr/haberler/cavusoglu-ndan-yeni-secilen-kosova-demokratik-turk-partisi-genel-baskanina-tebrik/115538/

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum