"Amerika ve Rusya gizli anlaşma içinde"

Türkiye'nin İdlib konusunda çok dikkatli olması gerektiğini vurgulayan Emekli Binbaşı Poyraz Gürson, Amerika ve Rusya'nın gizli anlaşmalar içinde olduğunu söyledi. Kaynak Yeniçağ: "Amerika ve Rusya gizli anlaşma içinde"

"Amerika ve Rusya gizli anlaşma içinde"
15 Eylül 2018 - 14:39
Türkiye'nin İdlib konusunda çok dikkatli olması gerektiğini vurgulayan Emekli Binbaşı Poyraz Gürson, Amerika ve Rusya'nın gizli anlaşmalar içinde olduğunu söyledi.

Fatih ERBOZ/Ankara

Suriye'nin İdlib kentindeki teröristlerin temizlenmesi sorununun içinden bir türlü çıkılamıyor. BM'nin Rusya'yı, Rusya'nın da İdlib'de bulunan radikal teröristler için Türkiye'yi sıkıştırdığını kaydeden Kocaeli Üniversitesi öğretim üyesi emekli Binbaşı Doç. Poyraz Gürson, "İdlib'de o kadar çok parametre var ki, bunların arasında hepsinden önemlisi ABD ve Rusya'nın üsleri. Suriye'nin geneline baktığınızda Rusya'nın 5, ABD'nin 27 üssü var. Böyle bir durumda Türkiye'nin elbette dikkatli olması gerekiyor. Ancak sadece Türkiye'nin değil birçok ülkenin de bu konuda Türkiye kadar dikkatli olmaları gerekiyor. Özellikle Avrupa ülkelerinin. Bir kere bir göç boyutu var, gelecek olan teröristler Avrupa'ya gidecekler. Avrupa için tehlike var" dedi.

Kaynak Yeniçağ: "Amerika ve Rusya gizli anlaşma içinde"

Kaynak: Yeniçağ gaz.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum