AMERİKA SERİYE BAĞLADI - Prof. Dr. Nurullah Çetin

AMERİKA SERİYE BAĞLADI - Prof. Dr. Nurullah Çetin
28 Ekim 2019 - 16:34

AMERİKA SERİYE BAĞLADI - Prof. Dr. Nurullah Çetin

*Bugün Amerika’nın kurduğu, desteklediği, silahlandırıp Müslümanları öldürmek üzere İslam ülkelerine saldığı kana susamış kiralık cinayet örgütü IŞİD /DAEŞ'in çetebaşı Bağdadi adlanan soytarı İdlib’de yine Amerika tarafından öldürülmüş.

*Daha önceleri yine Amerika tarafından kurulan ve lider diye öne sürülen Usame Bin Ladin adlı zavallı da yine Amerika tarafından telef edilmişti.

*Saddam Hüseyin adlı diktatör bozuntusu Irak’ın başına püsküllü bela olarak Amerika tarafından getirildi, yine Amerika tarafından öldürüldü.

*Hüsnü Mübarek adlı meymenetsiz, Mısır’ın başına Amerika tarafından Firavun olarak getirildi, yine Amerika tarafından bileti kesildi.

*Adnan Menderes adlanan ne idüğü belirsiz (aslında biliyoruz ama neyse) birisi, Türkiye’nin tam istiklalci ve milliyetçi devletini ortadan kaldırıp Amerika’nın sömürgesi yapmak üzere Türk milletinin başına Amerika tarafından musallat edildi, yine Amerika’nın Türkiye’deki adamları (our boys) tarafından idam edildi.

*Filipinler devlet başkanı Marcos, Amerika tarafından getirildi, Amerika tarafından gönderildi.

Bu tür örnekler o kadar çok ki say say bitmez.
Amerika’nın politikası şudur: Bir ülkeyi perişan etmek istiyorsa, o ülke içinden dünyaya midesiyle bağlı, menfaat ve makam düşkünü, millet, vatan ve devlet hainlerini bulur, alavere dalavere ile başa getirir, bir süre kullanır, işi bitince acımadan çöpe atar ve o kişi, milleti tarafından hep lanetle anılır.

Amerika’ya güvenip onun desteğiyle ve onun himayesinde yola çıkan kişi, üç beş yıl sonra yine Amerika tarafından imzalanan ölüm fermanını cebine koyan canına susamış bir zavallıdır.

*Çöp olmak, içinden çıktığı millet tarafından kıyamete kadar hain ve lanetli olarak anılmak isteyen varsa buyursun, Amerika’nın desteği ve himayesiyle terör örgütü kursun, darbe yasın ve siyasi parti kursun.

Bu arada şunu da hatırlatalım. Türkiye, Suriye ve Irak PKK’ları ve liderleri en kısa zamanda yine Amerika tarafından telef edilecektir. Ölümlerini beklesinler ve o güne kadar azap içinde debelensin köpekler.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum